Sarı Minibüsçüler İsyan Etti - Son Dakika
Yerel

Sarı Minibüsçüler İsyan Etti

Sarı Minibüsçüler İsyan Etti

Tekirdağ’a bağlı Kapaklı Belediye Meclisi tarafından belirlenen güzergahı kullanmadıklarına ilişkin çıkan haberlerden rahatsızlık duyduklarını dile getiren sarı minibüsçüler, "Bizler sarı minibüsçüler olarak belediyemizce belirlenen güzergah dışına asla çıkmıyoruz" dedi.

09.05.2014 16:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tekirdağ'a bağlı Kapaklı Belediye Meclisi tarafından belirlenen güzergahı kullanmadıklarına ilişkin çıkan haberlerden rahatsızlık duyduklarını dile getiren sarı minibüsçüler, "Bizler sarı minibüsçüler olarak belediyemizce belirlenen güzergah dışına asla çıkmıyoruz" dedi.

Yıllardır sarı minibüslerde çalıştıkları ifade eden Yalçın Ertürk ve Ahmet Çakar, haklarında çıkan iddialardan dolayı rahatsızlıklarını dile getirdi. Asılsız iddialarla Sarı Minibüsçüler Kooperatifi'nin karalanmaya çalışıldığını öne süren Ertürk ve Çakar, "Bizler sarı minibüsçüler olarak belediyemizce belirlenen güzergah dışına asla çıkmıyoruz. Bunun aksini iddia eden yalan söyler" dedi.

Sarı minibüslerin Kapaklı'da üç güzergahta faaliyet gösterdiğini dile getiren Ertürk ve Çakar, "Bu güzergahlardan biri Erbay Caddesi-Yıldız Caddesi- Çerkezköy güzergahıdır. Bu güzergahta her 10 dakikada bir aracımız çalışmaktadır. Sarı minibüslerin bir diğer güzergahı ise Kapaklı Belediyesi-Hürriyet Caddesi-Balcı Sokak-Erbay Caddesi- Turgut Özal Caddesi-Bahçelievler Mahallesi-Çerkezköy güzergahıdır. Bu güzergahımızda da her 20 dakikada bir aracımız çalışmaktadır. Üçüncü ve son güzergahımız ise Yeni Mezarlık- Hacılar Çeşmesi-Erbay Caddesi-Vatan Caddesi-Yıldızkent- Çerkezköy güzergahıdır. Bu güzergahımızda da her 20 dakikada bir aracımız çalışmaktadır Bu üç güzergahımızın da en önemli ortak noktası Erbay Caddesi'dir. Yani tüm araçlarımız Erbay Caddesi'nden geçmek zorundadır. Dolayısıyla minimum her 10 dakikada bir aracımız Erbay Caddesi'nden geçmektedir. Bu güzergahın kullanılmadığına yönelik dedikodular çıkaranların niyetleri ise başkadır. Burada bazı art niyetli kişiler, bize iftira atarak, Erbay Caddesi'ne dikkat çekmek istiyorlar. Fakat hiç kimse bizi kendi oyunlarına alet edemez" ifadelerini kaydetti. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sarı Minibüsçüler İsyan Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement