Sarıcakaya'nın Simgesi 'Kocaçay' Kabuk Değiştiriyor - Son Dakika
Yerel

Sarıcakaya'nın Simgesi 'Kocaçay' Kabuk Değiştiriyor

Sarıcakaya\'nın Simgesi \'Kocaçay\' Kabuk Değiştiriyor

Eskişehir Sarıcakaya ilçesinin adeta simgesi olan Kocaçay’ın atıl ve kötü görüntüsünden kurtulması için çalışmalara başlandı.

25.08.2016 15:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eskişehir Sarıcakaya ilçesinin adeta simgesi olan Kocaçay'ın atıl ve kötü görüntüsünden kurtulması için çalışmalara başlandı.

Yıllardır ihmal ve bakımsızlık kurbanı olan ve Sarıcakaya ilçesinin simgesi haline gelen Kocaçay, kötü görüntüsünden nihayet kurtuluyor. Sarıcakaya Belediyesi ve Devlet Su İşleri (DSİ) 3. Bölge Müdürlüğü ekipleri Kocaçay'ın ıslahı çalışması için çalışmalarına başladı. Sarıcakaya'nın merkezinde bulunan Kocaçay, yıllardır devam eden ihmal yüzünden kötü görüntüsüne neşter vurulup modern bir görünüme kavuşacak.

DSİ 3. Bölge Müdürlüğü ekipleriyle koordineli bir şekilde çalışmalara başladıklarını belirten Sarıcakaya Belediye Başkanı Faruk Güler, Kocaçay'ın şimdiki mevcut durumu ile hem görüntü, hem de çevre kirliliğine sebep olduğunu kaydetti. Başkan Güler, yapılan düzenlemeler kapsamında ıslah çalışmalarına başlanıldığını da ifade ederek, "İlçe merkezinde bulunan Koçacay yıllardır atıl durumda idi. Bu görüntüsüyle de hem çevre hem de görüntü kirliliğine neden oluyordu. İlçemizin simgesi haline gelen Koçacay ıslah ve peyzaj düzenleme çalışmaları kapsamında 1 kilometrelik düzenleme ve üzerine 2 adet köprü yapılarak, daha modern bir görünüme kavuşacaktır" şeklinde konuştu. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sarıcakaya'nın Simgesi 'Kocaçay' Kabuk Değiştiriyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement