Sarıcaoğlu Hemşehrileriyle Buluştu - Son Dakika
Yerel

Sarıcaoğlu Hemşehrileriyle Buluştu

Sarıcaoğlu Hemşehrileriyle Buluştu

Soğuk algınlığı nedeniyle Samsun Göğüs Hastalıkları Hastanesi’nde yatan Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, tedavisinin ardından görevine başlayarak Kavak’lı hemşehrileriyle Yaşardoğu parkında sohbet etti.

18.09.2015 16:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Soğuk algınlığı nedeniyle Samsun Göğüs Hastalıkları Hastanesi'nde yatan Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, tedavisinin ardından görevine başlayarak Kavak'lı hemşehrileriyle Yaşardoğu parkında sohbet etti.

Sarıcaoğlu yaptığı konuşmada, "Soğuk algınlığı sebebi ile Samsun Göğüs Hastalıkları Hastanesi'nde tedavi gördüm. Tedavi süreci gayet güzel geçti. Doktorlarımız, hemşirelerimiz çok güzel ilgilendiler. Hepsine sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Şu an sağlığım çok şükür yerinde herhangi bir sorunum yok. Sağlığıma kavuşup tekrar görevimin başına döndüğüm için ve hemşehrilerimle buluşma imkanı bulduğum için çok mutluyum. Rabbim onları bizden ayrı kılmasın" dedi.

"HERKESE SONSUZ TEŞEKKÜRLERİMİ SUNUYORUM"

Sarıcaoğlu konuşmasının devamında şunları kaydetti: "Hastanede kaldığım süreç içerisinde, rahatsızlığımı duyup beni arayan, ziyaretime gelen, mail gönderen, sosyal medyadan yazan Milletvekillerimize, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanımıza, diğer ilçelere ait Belediye Başkanlarımıza, hemşehrilerime çok teşekkür ediyorum. Beni bir an olsun yalnız bırakmadılar. Onlardan aldığım moral ile sağlığıma biran önce kavuşup görevimin başına geldim. Göreve başladığım ilk günümde hemşehrilerimle cuma namazına gidip ardından Yaşardoğu Parkı'nda sohbet ettik." - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sarıcaoğlu Hemşehrileriyle Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement