Sarıgöl AK Parti'den Hemşirelere Karanfil - Son Dakika
Yerel

Sarıgöl AK Parti'den Hemşirelere Karanfil

Sarıgöl AK Parti\'den Hemşirelere Karanfil

AK Parti Sarıgöl İlçe Başkanı Muhammet Toy ve yönetim kurulu üyeleri, 12 Mayıs Dünya Hemşireler Günü dolayısıyla ziyaret ettiği Sarıgöl Devlet Hastanesi’nde hemşirelere karanfil dağıtarak, özel günlerini kutladı.

12.05.2016 14:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Sarıgöl İlçe Başkanı Muhammet Toy ve yönetim kurulu üyeleri, 12 Mayıs Dünya Hemşireler Günü dolayısıyla ziyaret ettiği Sarıgöl Devlet Hastanesi'nde hemşirelere karanfil dağıtarak, özel günlerini kutladı.

12 Mayıs Dünya Hemşireler Günü, Manisa'nın Sarıgöl ilçesinde kutlanıyor. Sarıgöl AK Parti İlçe Başkanı Muhammet Toy ve yönetimi, Sarıgöl Devlet Hastanesi'ni ziyaret ederek, birimlerde görev yapan hemşirelere karanfil dağıttı. Hemşirelerin gününü kutlayan Başkan Toy, hemşirelerin çok kutsal bir görevi yerine getirdiği ifade etti. Sarıgöl Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Mehmet Karaduman da yapılan ziyaretten memnun kaldıklarını belirterek, Sarıgöl AK Parti Teşkilatına teşekkür etti. 12 Mayıs Dünya Hemşireler Günü, Sarıgöl Mesleki Teknik Anadolu Lisesi'nde de kutlandı. Okul bahçesindeki programda öğrencilere pilav, tavuk ve ayran ikramı yapıldı. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sarıgöl AK Parti'den Hemşirelere Karanfil - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement