Sarıgöl Atatürk Ortaokulundan Açık Hava Sergisi - Son Dakika
Yerel

Sarıgöl Atatürk Ortaokulundan Açık Hava Sergisi

Sarıgöl Atatürk Ortaokulundan Açık Hava Sergisi

Sarıgöl Atatürk Ortaokulu tarafından okul bahçesinde düzenlenen yıl sonu sergisi izleyenler tarafından büyük beğeni topladı.

03.06.2016 14:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sarıgöl Atatürk Ortaokulu tarafından okul bahçesinde düzenlenen yıl sonu sergisi izleyenler tarafından büyük beğeni topladı. Programda ayrıca okulun çok amaçlı salonunun da açılışı gerçekleştirildi.

Sarıgöl Atatürk Ortaokulu bahçesinde düzenlenen törene Sarıgöl Kaymakamı Çetin Kılınç, Sarıgöl Belediye Başkanı Necati Selçuk, Sarıgöl İlçe Emniyet Müdürü Salih Öztürk, hayırsever işadamı Hüseyin Gümüşlü, daire amirleri, okul müdürleri, öğretmenler ve aileler katıldı.

Yıl sonu sergisi ve çok amaçlı salonun açılışı hakkında bir açıklama yapan Sarıgöl Atatürk Ortaokulu Müdürü Veysel Çetin, "Okulumuz öğrencilerinin bir yıl boyunca yaptığı çalışmaları her ders için ayrı ayrı stant yapıldı. Din kültürü ve ahlak bilgisi, sosyal bilgiler, matematik, teknoloji, resim, İngilizce, müzik, fen Bilgisi gibi derslerde yapılan çalışmalar sergilenmektedir. Yıl sonu sergimize katılan misafirlerimize ve emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederim." dedi.

Sergileri teker teker gezerek bilgiler alan Sarıgöl Kaymakamı Çetin Kılınç ise sergi hakkında şunları söyledi: "Çalışmalar gerçekten çok güzel olmuş. Her birisi bir birinden güzel. Öğretmen ve öğrencilerimizi kutlarım."

Okul korosunun müzik ziyafeti verdiği programda halk oyunları gösterisi de büyük alkış topladı. Düzenlenen gösterilerin ardından okulun çok amaçlı salonu davetliler, öğretmenler ve öğrenciler tarafından birlikte açıldı. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sarıgöl Atatürk Ortaokulundan Açık Hava Sergisi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement