Sarıgöl Belediyesi'nden Tanıtım Atağı - Son Dakika
Yerel

Sarıgöl Belediyesi'nden Tanıtım Atağı

Sarıgöl Belediyesi\'nden Tanıtım Atağı

Sarıgöl Belediye Başkanı Necati Selçuk, ilçenin değerlerini tanıtmak ve kalıcılığını sağlamak için mermer biblolar yaptırdı.

15.03.2016 11:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sarıgöl Belediye Başkanı Necati Selçuk, ilçenin değerlerini tanıtmak ve kalıcılığını sağlamak için mermer biblolar yaptırdı.

Sarıgöl Belediye Başkanı Necati Selçuk, ilçenin güzel yerlerinin, dünyaca ünlü sofralık Sultaniye üzümünü, meşhur Emcelli biberlerini, şehrin genel görünümlerini, Atatürk resimlerini mermer biblolar üzerine işleterek ilçenin tanıtımına kalıcı katkı sağlayacaklarını belirten Necati Selçuk, "Sarıgöl'ümüzün tarımsal ürünleri, mesire yerleri, ilçemizin güzel yerleri, ilçenin üzüm bağları, belediyemizin düzenlediği park alanlarını kapsayan resimler mermer üzerine biblo olarak bin adet yaptırılarak, belediyemize ziyarete gelenlere, resmi dairelere, benim ilçe dışında yapmış olduğum ziyaretlerde biblolarımızdan hediye vererek ilçemizin tanıtımını yapmaktayız. Gerçekten de ilgi gördü." diyerek tanıtım çalışmalarının devam edeceğini de sözlerine ekledi. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sarıgöl Belediyesi'nden Tanıtım Atağı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement