Sarıgöl'de 'Çoban Köpekleri Irk Güzellik Yarışması' Düzenleniyor - Son Dakika
Yerel

Sarıgöl'de 'Çoban Köpekleri Irk Güzellik Yarışması' Düzenleniyor

Sarıgöl\'de \'Çoban Köpekleri Irk Güzellik Yarışması\' Düzenleniyor

Manisa’nın Sarıgöl ilçesinde hayvan severler tarafından ilk kez ’Çoban Köpekleri Irk Güzellik Yarışması’ düzenlenecek.

22.07.2015 13:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Manisa'nın Sarıgöl ilçesinde hayvan severler tarafından ilk kez 'Çoban Köpekleri Irk Güzellik Yarışması' düzenlenecek. 26 Temmuz Pazar günü Sarıgöl Tırazlar Mahallesi Düğün Salonu'nda yapılacak olan 'Çoban Köpekleri Irk Güzellik Yarışması' için 21 ilden 200'ün üzerinde çoban köpeğinin katılması bekleniyor.

Çoban Köpekleri ırk güzellik yarışmasında yarışacak olan köpekler, 3-9, 9-16, 16-24, 24-36 ve 36 ay üzeri yaşlarda olan çoban köpekleri yarışmaya, her ırk kendi kategorisinde katılacağı belirtildi. Sarıgöl'de ilk kez böyle bir yarışmanın yapılacağını belirten Tertip Komitesi Başkanı Mehmet Ali Yalçınalp, "Çoban Köpekleri ırk güzellik yarışması Türkiye'de birkaç yerde yapılmakta. Bizlerde ilçemizi ve üzümlerimizi tanıtmak ve hayvan sevgisini aşılamak için böyle bir yarışma düzenleyeceğiz. Gerçekten ilgi görmeye başladı. Şimdiden 21 ilden bize 200'ün üzerinde müracaat oldu. Sarıgöl'de ilk kez yapılacak çoban köpekleri ırk güzellik yarışması için tertip komitemize Sarıgöl Belediyesi, SS: Sarıgöl ve Mahalleleri Tarımsal Kalkınma Kooperatifi, Sarıgöl Ziraat Odası, Sarıgöl Esnaf Odası, Sarıgöl Avcılar ve Atıcılar Spor Kulübü, diğer sivil toplum kuruluşlarının destekleri oldu. Desteklerinden dolayı teşekkür ederim." dedi.

ÖDÜLLER MADALYA VE KÖPEK MAMASI

Sarıgöl'de ilk kez düzenlenecek olan 'Çoban köpekleri ırk güzellik yarışması' sonunda ırklarına ve yaşlarına göre dereceye giren birincilere madalya ve beş kilogramlık köpek maması, ikincilere madalya verileceğini belirten Tertip Komitesi Başkanı Mehmet Ali Yalçınalp, "Yarışmaya katılan tüm köpek sahiplerine SS. Sarıgöl ve Mahalleleri Tarımsal Kalkınma Kooperatifi tarafından 250 gramlık kuru üzüm paketleri hediye edilecek." şeklinde konuştu. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sarıgöl'de 'Çoban Köpekleri Irk Güzellik Yarışması' Düzenleniyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement