Sarıgöl'de Doğu-batı Dostluk ve Barış Rallisi - Son Dakika
Yerel

Sarıgöl'de Doğu-batı Dostluk ve Barış Rallisi

Sarıgöl\'de Doğu-batı Dostluk ve Barış Rallisi

Allgaue-Orient Dostluk ve Barış Rallisi ekibinin Manisa’nın Sarıgöl ilçesinde düzenlediği gösteri, izleyenleri mest etti.

19.05.2016 16:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Allgaue-Orient Dostluk ve Barış Rallisi ekibinin Manisa'nın Sarıgöl ilçesinde düzenlediği gösteri, izleyenleri mest etti.

Sarıgöl Belediye Başkanı Necati Selçuk'un ev sahipliğinde kente gelen 260 araç ile yaklaşık 400 kişilik ekip, Sarıgöllü vatandaşlar tarafından coşkuyla karşılandı. Avşar mahallesinden başlayan ralli, Karacaali,Kızılçukur, Dadağlı mahallelerinden geçerek güzergahı tamamladı. Rallinin rehberi Ahmet Yeşildağ, "Doğu-Batı Dostluk ve Barış Rallisi 26 ülkeden 530 kişilik ve 250 araç ve motosikletle yapılmaktadır. Almanya'dan yola çıkan ralli ekibi çeşitli ülkelerde gösteriler yaptı. Türkiye ayağında ekip İç Anadolu, Karadeniz, Doğu Anadolu bölgelerinde gösteriler yaptı. Türkiye'de 48 vilayeti ziyaret ettik. Bunun amacı tanınan yerler değil, Anadolu'da tanınmayan yerleri ziyaret ederek, turizme katkı sağlamaktır. Son durağımız Muğla'nın Dalaman ilçesi olacaktır. Daha sonra ralliye katılan araçlar, Türkiye'ye sosyal yardım amacıyla bırakılacak." dedi.

Rallinin sonunda Sarıgöl Belediye Başkanı Necati Selçuk, rallicilerle bir araya gelerek, çeşitli hediyeler takdim etti. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sarıgöl'de Doğu-batı Dostluk ve Barış Rallisi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement