Sarıgöl'de Hormonsuz Çilek Yetiştirildi - Son Dakika
Yerel

Sarıgöl'de Hormonsuz Çilek Yetiştirildi

Sarıgöl\'de Hormonsuz Çilek Yetiştirildi

Manisa’nın Sarıgöl ilçesinde hormonsuz çilek üretimi için Sarıgöl İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü tarafından 3 dekarlık alanda ekilen çileklerden olumlu sonuç alındı.

06.04.2016 17:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Manisa'nın Sarıgöl ilçesinde hormonsuz çilek üretimi için Sarıgöl İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü tarafından 3 dekarlık alanda ekilen çileklerden olumlu sonuç alındı.

Sarıgöl İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Mehmet Toy, Sarıgöl'ün Bereketli Mahallesi'nde yapılan çilek ekiminden olumlu sonuç aldıklarını belirterek, hormonsuz ve doğal çilek yetiştirilmesine örnek olacak bir çalışmaya imza attıklarını söyledi. Haftada bir gün çilek tarlasına gidilerek kontrollerinin yapıldığını kaydeden, "Sarıgöllü çiftçimiz hormonsuz doğal çilek üretimi için bize müracaat etti. Biz de ekimini yaptık. Haftada bir gün çilek tarlasına gidilerek, çiftçimize gerekli uygulamaları yapmasını anlattık. Bu uygulama hem çiftçimize, hem de çevreye de örnek olacak." dedi.

İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü denetiminde yetiştirilen çileklerin olumlu sonuç vermesi çiftçiyi de sevindirdi. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sarıgöl'de Hormonsuz Çilek Yetiştirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement