Sarıgöl'de İyi Tarım Uygulamaları Zirvesi - Son Dakika
Yerel

Sarıgöl'de İyi Tarım Uygulamaları Zirvesi

Sarıgöl\'de İyi Tarım Uygulamaları Zirvesi

Sarıgöl Ziraat Odası’nın ev sahipliğini yaptığı, ’İyi Tarım Uygulamaları’ zirvesi gerçekleştirildi.

21.03.2015 12:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sarıgöl Ziraat Odası'nın ev sahipliğini yaptığı, 'İyi Tarım Uygulamaları' zirvesi gerçekleştirildi.

Sarıgöl Ziraat Odası Başkanlığı'nda yapılan 'İyi Tarım Uygulamaları' zirvesine, Sarıgöl Ziraat Odası Başkanı Ali İhsan Ülgen, Nazilli Ziraat Odası Başkanı Necdet İzgü, Buharkent Ziraat Odası Başkanı Naim Özdamar, Mavi Tarım Danışmanı Ziraat Mühendisi Arzu Alşahin, CHP Manisa Milletvekili aday adayı İbrahim Demran katıldı. Mavi Tarım Danışmanı Ziraat Mühendisi Arzu Alşahin, zirvede yaptığı konuşmada, iyi tarım uygulamalarında çiftçilere dekarda 50 TL yardım yapıldığını belirtti. Sarıgöl Ziraat Odası Başkanı Ali İhsan Ülgen de, İyi tarım uygulamalarını her zaman benimsediklerini ifade ederek, "Bunu çiftçilerimize iyi bir şeklide anlatmak ve birlikte iyi tarım uygulamalarının alanlarını genişletmekte birlikte çalışmalıyız" dedi.

CHP Manisa Milletvekili adayı adayı İbrahim Demran ise şu ifadelere yer verdi:

"İyi tarım uygulaması ile ürünlerimizde kalıtı olmayacak.Ürünlerimiz Avrupa standartlarında olacak.Uygulamaya bir an önce geçirilmelidir."

Zirvede, üç ilçenin ziraat odası başkanları tarafından alınan bir kararla, iyi tarım uygulamalarının diğer ilçelere de yansıması için gereken çalışmaların hızlandırılmasının kararı verildi. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sarıgöl'de İyi Tarım Uygulamaları Zirvesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement