Sarıgöl'de MHP Coşkusu - Son Dakika
Yerel

Sarıgöl'de MHP Coşkusu

Sarıgöl\'de MHP Coşkusu

Manisa Sarıgöl'de, MHP Belediye Başkan Adayı Necati Selçuk, 11.687 oy alarak kazandı.

31.03.2014 09:35  Güncelleme: 09:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Manisa Sarıgöl'de, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Belediye Başkan adayı Necati Selçuk, 11.687 oy alarak Sarıgöl Belediye Başkanlığı'nı kazandı.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Sarıgöl Belediye Başkanlığı'nı açık farkla kazanan Necati Selçuk'u kutlamak için partililer, parti lokali önünde toplanmaya başladı. Ellerinde MHP bayrakları, meşalelerle sürekli tezahürat yapan partililer, saatlerce zafer kazanmanın heyecanını yaşadı. Vatandaşlar, araçlarını bayraklarla süsleyerek ilçede konvoy oluşturdu. Parti lokali önüne toplanan binlerce partiliye seslenen Necati Selçuk, "Sizlerle birlikte inandık ve kazandık. Sizlere teşekkür ederim. Sarıgöl'de değişim zamanı geldi dedik, geldi. Artık Sarıgöl için hizmet etmek, boynumun borcudur. Bizlere inananlara karşı sorumluluğumu biliyorum, her şey güzel Sarıgöl içindir" dedi. Partililer tarafından büyük alkış aldı. Necati Selçuk, 11.687 oy alırken, CHP Adayı Yusuf Özkan 6.818 oy, AKP Adayı Ali Aybal ise 5.979 oy aldı.

NECATİ SELÇUK'UN ÖZGEÇMİŞİ

1976 yılında, Sarıgöl ilçesine bağlı Çanakçı köyünde dünyaya geldi. İlköğretimini Çanakçı köyünde tamamladı. Tahsilini daha sonra İzmir Namık Kemal Lisesi'nde tamamladı. Necati Selçuk, üniversite hayatını Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi, İktisadi ve idari Bilimler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümü'nde tamamladı. 2008-2009 yılları arasında, ODTÜ'de İngilizce Eğitim Programı'na katıldı. 2003 yılında Sarıgöl, İlçe MHP'de Yönetim Kurulu Üyeliği, 2004 yılında MHP'den İl Genel Meclis Adaylığı, 2009 yılında MHP Sarıgöl Belediye Başkan Adaylığı, 2005-2013 yılları arasında MHP Sarıgöl İlçe Başkanlığı, 2014 yılında tekrar Sarıgöl Belediye Başkanlığı adayı olan Necati Selçuk, Sarıgöl'de Fatura Ödeme Merkez Bayii ve Türk Telekom TTNET Bayiliği yapmaktadır. Evli ve 2 çocuk babası olan Selçuk, İngilizce biliyor. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sarıgöl'de MHP Coşkusu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement