Sarıgöl Demokrasi Nöbeti Tutuyor - Son Dakika
Yerel

Sarıgöl Demokrasi Nöbeti Tutuyor

Sarıgöl Demokrasi Nöbeti Tutuyor

15 Temmuz gününden bu yana Sarıgöl Süleyman Demirel Parkı’nda demokrasi nöbetini aksatmadan tutan Sarıgöl AK Parti Teşkilatı Başkanı Muhammet Toy, "Sayın Cumhurbaşkanımızın nöbetin sona erdiğini açıklayana kadar nöbete devam edeceğiz.

02.08.2016 11:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

15 Temmuz gününden bu yana Sarıgöl Süleyman Demirel Parkı'nda demokrasi nöbetini aksatmadan tutan Sarıgöl AK Parti Teşkilatı Başkanı Muhammet Toy, "Sayın Cumhurbaşkanımızın nöbetin sona erdiğini açıklayana kadar nöbete devam edeceğiz." dedi.

Sarıgöl Süleyman Demirel Parkı'nda 15 Temmuz gününden bu yana, parti ayrımı gözetmeden çok sayıda vatandaşın demokrasi nöbetini sabahlara kadar aksatmadan sürdürdüklerini belirten AK Parti Sarıgöl İlçe Başkanı Muhammet Toy, "İlçe halkımızı katılımlarından dolayı teşekkür ederim. Demokrasi nöbetimizi her türlü görüşten vatandaşımız ellerinde Türk bayraklarıyla katılmakta. Nöbetlerimizde hiçbir parti bayrağı açılmadı. İlçe halkımız demokrasi nöbetinde birlik içinde demokrasimizi sahip çıkmıştır. Çıkmaya da devam edecek." diye konuştu.

Sarıgöl AK Parti İlçe Başkanı Muhammet Toy, demokrasi nöbetine katılanlar arasında, annesinin yanında bebek arabasında 13 aylık bir bebeğin elinde Türk bayrağıyla nöbete katılmasının kendisini çok etkilediğini ve bundan gurur duyduğunu sözlerine ekledi. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sarıgöl Demokrasi Nöbeti Tutuyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement