Sarıgöl Emniyet Müdürü Sürücülere Teşekkür Etti - Son Dakika
Yerel

Sarıgöl Emniyet Müdürü Sürücülere Teşekkür Etti

Sarıgöl Emniyet Müdürü Sürücülere Teşekkür Etti

Sarıgöl İlçe Emniyet Müdürü Salih Öztürk, ekipler tarafından yapılan denetimlerde kurallara uyan kişi sayısına dikkat çekerek, sürücülere duyarlılığından ötürü teşekkür etti.

08.08.2015 13:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sarıgöl İlçe Emniyet Müdürü Salih Öztürk, ekipler tarafından yapılan denetimlerde kurallara uyan kişi sayısına dikkat çekerek, sürücülere duyarlılığından ötürü teşekkür etti.

Sarıgöl İlçe Emniyet Müdürü Salih Öztürk, vatandaşların huzuru için trafikteki denetim ve uygulamaların devam edeceğini kaydetti. Anne ve babalara seslenen Öztürk, 18 yaş altındaki kişilere motosiklet kullandırılmamasını istedi. Öztürk, "İlçe Emniyet Müdürlüğü olarak vatandaşların huzurlu olması için gerekli uygulamalar aralıksız olarak devam etmektedir. Bu nedenle trafik kurallarını uyan çok sayıda vatandaşımız olduğu yapılan denetimlerde ortaya çıktı. Bu sevindiricidir. Kurallara uyan sürücülerimize teşekkür ederim. Yaz ayları nedeniyle özellikle ehliyetsiz, kasksız ve gürültü çıkaran egzozlu motosikletlere çocukların binmelerine aileler izin vermesinler. Yaz aylarında meydana gelen trafik kazalarında motosiklet artış olmakta aileler evlat acısı çekmesin.Bu konuda ailelere büyük görev düşmekte" dedi.

Salih Öztürk, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Cadde ve sokaklarda araçların gelişi güzel park ederek trafik akışını, yayaların yürümelerinde sıkıntı yaratması üzerine vatandaşlarımızdan haklı şikayetler gelmekte.gelen şikayetleri değerlendirmekteyiz. Bu konuda yapılan denetimlerde de kaldırımlara, pastahane fırın, banka, ana cadde önlerine, araç parkları yapılmakta olduğunu gördük.Bu araç sahiplerine gerekli cezai işlem yapıldı.Bakınız, cadde ve sokak aralarına araçlarını park eden sürücülerimiz araçlarını uzun zaman bırakıyorlar. Olası bir yangında, acil hastalık durumlarında o sokaklara itfaiye ve 112 ambulansı nasıl girer? Bu konuda sürücülerimizi daha duyarlı olmalarını rica ediyorum." - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sarıgöl Emniyet Müdürü Sürücülere Teşekkür Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement