Sarıgöl Hayriye Ertürk Anadolu Lisesi İlk Mezunlarını Verdi - Son Dakika
Yerel

Sarıgöl Hayriye Ertürk Anadolu Lisesi İlk Mezunlarını Verdi

Sarıgöl Hayriye Ertürk Anadolu Lisesi İlk Mezunlarını Verdi

Sarıgöl Hayriye Ertürk Anadolu Lisesi bu yıl ilk mezunlarını vermenin heyecanını yaşadı.

03.06.2015 14:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sarıgöl Hayriye Ertürk Anadolu Lisesi bu yıl ilk mezunlarını vermenin heyecanını yaşadı.

Sarıgöl Hayriye Ertürk Anadolu Lisesi Spor Salonunda düzenlenen mezuniyet törenine Sarıgöl Kaymakamı Çetin Kılınç, Sarıgöl Belediye Başkanı Necati Selçuk, Sarıgöl İlçe Milli Eğitim Müdürü Savaş Muratoğlu, Sarıgöl Eğitim Gönüllüleri Derneği Başkanı Hikmet Ertürk, Okul Aile Birliği Başkanı Yaşar Çetin, davetliler, öğrenci velileri katıldı. Sarıgöl Hayriye Ertürk Anadolu Lisesinin ilk mezunları tarafından hazırlanan halk oyunları davetlilere sunulurken veliler tarafından ayakta alkışlandı.

Sarıgöl Hayriye Ertürk Anadolu Lisesi Müdürü Mustafa Gacar törende yaptığı konuşmasında, "Okulumuz, Sarıgöllü hayırseverlerin büyük katkılarıyla ve devlet desteği ile yapıldı. Bu yıl okulumuzdan 61 öğrencimiz mezun oldu. Bu öğrencilerimizden 52'si çevre ilçelerimizden okulumuza tercih eden öğrencimizdir. Bu okulumuza olan ilgiyi göstermektedir. Mezunlarımıza ilerleyen öğrenim hayatlarında da başarılar diliyorum." dedi.

Okul müdürünün konuşmasının ardından okul birincisi Zahide Karaaslan okul kütüğüne okul Müdürü Mustafa Gacar ile birlikte adını çaktı. Okul ikincisi Ayça Cem Özcan, okul üçüncüsü Mine Halde Dalkılıç'a hediyeleri Sarıgöl Belediye Başkanı Necati Selçuk tarafından verilirken, ilk mezunlar daha sonra aralarında söz vererek her yıl aynı tarihte okullarında buluşmak için karar aldılar. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sarıgöl Hayriye Ertürk Anadolu Lisesi İlk Mezunlarını Verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement