Sarıgöl Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Öğrencileri Portekiz Yolcusu - Son Dakika
Yerel

Sarıgöl Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Öğrencileri Portekiz Yolcusu

Sarıgöl Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Öğrencileri Portekiz Yolcusu

Avrupa Birliği Bakanlığı ve Türkiye Ulusal Ajans tarafından desteklenen 2015 yılı Erasmus Mesleki Eğitim ve Personel Hareketliliği programı kapsamında iki proje hazırlayan Sarıgöl Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri Portekiz’e giderek uygulamalı staj yapacak.

19.08.2015 14:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Avrupa Birliği Bakanlığı ve Türkiye Ulusal Ajans tarafından desteklenen 2015 yılı Erasmus Mesleki Eğitim ve Personel Hareketliliği programı kapsamında iki proje hazırlayan Sarıgöl Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri Portekiz'e giderek uygulamalı staj yapacak.

Konuyla ilgili olarak bilgi veren Okul Müdürü Hasan Oruç, okullarının proje yazma konusunda çok başarılı bir duruma geldiğini belirterek, "Okulumuz 2015 yılında 'Beyaz Melekler Evinizde' projesini Almanya'da koordinatör okul olarak yürüttü. Şimdi ise 2016 yılında Portekiz'deki Irmandade de Santa Cruz Meslek Lisesi ile 15 öğrenci ve 4 refakatçi öğretmenin katılacağı 144 staj eğitimini kapsayan 'Geriatrik Dönemde Kronik Hastaların Evde Bakımı' projesini ortak olarak yürütecek. Öğrencilerimiz bu proje ile Avrupa Birliği ülkelerindeki uygulamaları yerinde görecek, geri dönüşte öğrendikleri bilgi ve becerileri ülkemizde bu hizmeti verebilecek birimlerle paylaşacaktır." dedi. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sarıgöl Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Öğrencileri Portekiz Yolcusu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement