Sarıgöl'ün Sultaniye Üzümleri TBMM'de - Son Dakika
Yerel

Sarıgöl'ün Sultaniye Üzümleri TBMM'de

Sarıgöl\'ün Sultaniye Üzümleri TBMM\'de

AK Parti’den Manisa Milletvekili seçilen Selçuk Özdağ, Recai Berber, Uğur Aydemir, Murat Baybatur ve İsmail Bilen Türkiye Büyük Millet Meclisinde Sarıgöl’ün dünyaca ünlü Sultaniye üzümlerini dağıttı.

17.11.2015 12:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti'den Manisa Milletvekili seçilen Selçuk Özdağ, Recai Berber, Uğur Aydemir, Murat Baybatur ve İsmail Bilen Türkiye Büyük Millet Meclisinde Sarıgöl'ün dünyaca ünlü Sultaniye üzümlerini dağıttı. Kasım ayının ortasında dalından taze kesilerek TBMM'de meclis çalışanlarına ve basın mensuplarına dağıtılan 50 kasa Sultaniye üzüm büyük ilgi gördü.

TBMM'de yapılacak olan yemin töreni öncesi AK Parti Sarıgöl İlçe Başkanı Muhammet Toy tarafından meclise getirilen dalından yeni kesilmiş 50 kasa Sultaniye üzüm Manisa'nın AK Partili 5 milletvekili tarafından meclis çalışanlarına ve basın mensuplarına dağıtıldı.

Sarıgöl AK Parti İlçe Başkanı Muhammet Toy, Sultaniye üzümlerinin büyük ilgi gördüğünü belirterek, "Üzüm denince akla artık Manisa-Sarıgöl Sultaniye üzümleri gelmekte. Biz de kasım ayında olmamıza rağmen üzümlerimizi dalında bekletmekteyiz. Şu an bağlarımızda 30 bin ton üzüm kesilmeye beklemektedir. Parti olarak vekillerimizin meclise müracaatları sırasında Sarıgöl sultaniye üzümlerinden 50 kasa hazırlatarak meclise götürdük. Burada meclis personeline ve basın mensuplarına ikram ederek tanıtma imkanı bulduk. Üzümler yoğun ilgi gördü bu da bizi fazlasıyla memnun etti." dedi.

TBMM'de göreve başlayan AK Parti Manisa Milletvekillerinden Recai Berber, üzüm dağıtımında yaptığı açıklamada, "Sarıgöl ve Alaşehir'de Sultaniye üzüm bol miktarda yetişmekte. Özellikle Sarıgöl'de modern bağcılık yapılmakta ve şu an bile dalında üzümleri koruma altındadır. Biz parti olarak geçen yıl üzüm üreticilerine destek olmak için okullara kuru üzüm dağıtımına başladık. 'Okul üzümü akıl üzümü' projesi kapsamında kuru üzüm dağıtımına bu yıl da devam edilmektedir. Üzümcüye destek çıkmaya devam edeceğiz." şeklinde konuştu. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sarıgöl'ün Sultaniye Üzümleri TBMM'de - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement