Sarıgöllü Kadın Muhtarın Valiyle Tanışma İsteği Gerçekleşti - Son Dakika
Yerel

Sarıgöllü Kadın Muhtarın Valiyle Tanışma İsteği Gerçekleşti

Sarıgöllü Kadın Muhtarın Valiyle Tanışma İsteği Gerçekleşti

Sarıgöl ilçesinin ilk kadın muhtarı olan Çavuşlar Mahallesi Muhtarı Alime Kocabıyık’ın göreve seçildiği günden beri Manisa Valisiyle tanışma hayali gerçekleşti.

30.04.2015 17:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sarıgöl ilçesinin ilk kadın muhtarı olan Çavuşlar Mahallesi Muhtarı Alime Kocabıyık'ın göreve seçildiği günden beri Manisa Valisiyle tanışma hayali gerçekleşti.

Sarıgöl'e bir dizi ziyaret ve açılışlarda bulunmak için gelen Manisa Valisi Erdoğan Bektaş'la tanışma fırsatı bulan Sarıgöl'ün ilk kadın muhtarı olan Alime Kocabıyık, Vali Bektaş'la tanışmaktan dolayı çok mutlu olduğunu ve en kısa zamanda kendisini ziyarete gideceğini söyledi.

Sarıgöl Bahadırlar Mahallesinde hayırsever Hüseyin Gümüşlü tarafından vefat eden eşi Ümmühan Gümüşlü adına yaptırdığı Kur'an Kursu binasının açılış törenine katılan Manisa Valisi Erdoğan Bektaş ile tanışma fırsatı bulan Sarıgöl Çavuşlar Mahallesi Muhtarı Alime Kocabıyık, "Göreve geldiğimden bu yana hep Sayın Valimizle tanışmak istiyordum. Nasip bugüne oldu. Valimiz Sarıgöl'ün ilk kadın muhtarı olmam nedeniyle benimle yakından ilgilendi. Yakamda Genelkurmay Başkanlığı tarafından Çanakkale'de şehit olan dedem "Derviş Hasan' adına verilen rozeti görünce inceledi. Çok gurur duydum. Manisa Valimizle tanışmaktan mutlu oldum. En kısa zamanda ziyaretine gideceğim." dedi. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sarıgöllü Kadın Muhtarın Valiyle Tanışma İsteği Gerçekleşti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement