Sarıgöllü Pideciden Sıcaklara Pratik Çözüm - Son Dakika
Yerel

Sarıgöllü Pideciden Sıcaklara Pratik Çözüm

Sarıgöllü Pideciden Sıcaklara Pratik Çözüm

Hava sıcaklarının olumsuz etkilediği Manisa’nın Sarıgöl ilçesinde bir pideci dükkanı, bunaltan sıcaklardan korunmak için dükkanın önüne 100 TL’ye mal olan, sistem kurdurarak hem dükkanı, hem de gelen müşterilerin serinlemesine sağladı.

17.08.2015 16:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hava sıcaklarının olumsuz etkilediği Manisa'nın Sarıgöl ilçesinde bir pideci dükkanı, bunaltan sıcaklardan korunmak için dükkanın önüne 100 TL'ye mal olan, sistem kurdurarak hem dükkanı, hem de gelen müşterilerin serinlemesine sağladı.

Sarıgöl Ayan Mahallesinde Özgür Pide Salonu sahibi Özgür Pamuk (43), bunaltan sıcaklardan korunmak için, dükkanın önünde gölgelik olarak, yetiştirdiği sarmaşıkların üzerine kurdurduğu sistemle dükkanın çevresini serinletmeyi başardı. Serinleme sistemiyle rahata kavuştuğunu belirten Pideci Özgür Pamuk, "Mesleğimiz gereği sıcak ortamda çalışmaktayız. Bu yıl da sıcaklar bunaltıcı oluyor. Dükkanımın önünde gölgelik olarak sarmaşık var ama yeterli gelmedi. Dükkanımın içerisinde klima var çare olmadı. Bu kez gölge olarak yetiştirilen sarmaşıkların üzerinden damlama püskürtme sistemi yaptırdım. Beş adet fıskiye konuldu. Suyu açınca dükkanımın önü ve içerisine serin hava gelmeye başladı. Hem ben, hem de müşteriler rahata kavuştu." dedi. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sarıgöllü Pideciden Sıcaklara Pratik Çözüm - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement