Sarıgül: "İstanbul'da Barış, Özgürlük ve Demokrasi Kazanacak" - Son Dakika
Politika

Sarıgül: "İstanbul'da Barış, Özgürlük ve Demokrasi Kazanacak"

Sarıgül: "İstanbul\'da Barış, Özgürlük ve Demokrasi Kazanacak"

CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Sarıgül, “İstanbul’da kin ve nefret dönemini, sevgisizlik dönemini bitireceğiz.

13.03.2014 15:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Sarıgül, "İstanbul'da kin ve nefret dönemini, sevgisizlik dönemini bitireceğiz. İstanbul'da barış, özgürlük ve demokrasi kazanacak" dedi.

Mustafa Sarıgül, seçim çalışmalarına Çatalca'da devam etti. Çatalca Meydanı'nı dolduran partililere seslenen Sarıgül, Berkin Elvan'ın ölümüne değindi. Sarıgül, "Dün on beş yaşındaki bir çocuğumuzu toprağa verdik. Bu çocuk ekmek almaya gidiyor, evde anne babası bir sofra kurmuş, bekliyor. Ancak maalesef Berkin bir daha geri gelemiyor. 269 günlük bir yaşam mücadelesi. O evladı dün cennete uğurladık" diye konuştu.

Çatalca'daki taç ocaklarının etrafa zarar verdiğini anlatan Sarıgül, "Çatalca'ya gelirken baktım. Bu taş ocakları Çatalca'yı paramparça etmiş. Bu doğa, bu çevre Çatalca'ya yakışmıyor. Seneye Çatalca'yı ağaçlandırmayı Allah'ım bize kısmet eder inşallah. Bazı köylerimizde doğalgazın bulunmadığını biliyorum. Hangi devirde yaşıyoruz" dedi.

Sarıgül, Okmeydanı'nda dün çıkan olaylar sırasında vurularak öldürülen Burak Can Karamanoğlu'nun ailesine de başsağlığı dileyerek, " Türkiye'de, İstanbul'da kin ve nefret dönemini, sevgisizlik dönemini bitireceğiz. İstanbul'da barış, özgürlük ve demokrasi kazanacak" şeklinde konuştu. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Sarıgül: 'İstanbul'da Barış, Özgürlük ve Demokrasi Kazanacak' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement