Sarıgül, Kılıçdaroğlu'nun Parti Meclisi Teklifini Reddetti - Son Dakika
Güncel

Sarıgül, Kılıçdaroğlu'nun Parti Meclisi Teklifini Reddetti

Sarıgül, Kılıçdaroğlu\'nun Parti Meclisi Teklifini Reddetti

CHP'de kurultayda PM'ye gireceği ve yerel yönetimlerden sorumlu genel başkan yardımcısı olacağı belirtilen Sarıgül muamması çözüldü.

02.09.2014 12:29  Güncelleme: 12:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CHP 'nin cuma ve cumartesi günü yapılacak olan olağanüstü kurultayında, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu 'na destek kararı alan eski Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, PM üyeliğinden ise "affını" istedi. Cumhuriyet'in haberine göre Kılıçdaroğlu ile dün akşam görüşen Sarıgül'ün "Koşulsuz desteğim sizinle, ama PM için beni affedin" yanıtı verdiği öğrenildi.

TEKLİF KILIÇDAROĞLU'NDAN GİTTİ

CHP'nin Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu ile Yalova Millletvekili Muharrem İnce'nin yarışacağı olağanüstü kurultayında adaylar PM listesi için çalışmalarını sürdürüyor. CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu dün akşam İstanbul'da eski bakanlardan Hüsamettin Özkan ile bir araya geldi. Kılıçdaroğlu'nun Sarıgül'e PM üyeliği önerisi götürdüğü öğrenildi.

"DÜZ BİR ÜYE OLARAK ÇALIŞMALARIMA DEVAM EDECEĞİM"

Radikal'in haberine göre; Kılıçdaroğlu'nun elini rahatlatmak için bu kararı aldığı belirtilen Sarıgül'ün "Koşulsuz desteğim sizinle ama PM için beni affedin. Ben şimdilik düz bir üye olarak CHP'de çalışmalarıma devam etmek istiyorum" yanıtını verdiği öğrenildi. Sarıgül'ün milletvekili adayı olmak istediği dile getiriliyor. Kılıçdaroğlu'nun Sarıgül'ün İstanbul Büyükşehir Belediye adaylığında önemli rol oynayan İstanbul İl Başkanı Oğuz Kaan Salıcı'yı PM'ye alacağı belirtildi.

KILIÇDAROĞLU: YÖNETİCİ KADRODA OLABİLİR

Kemal Kılıçdaroğlu, dün akşam konuk olduğu programda "Mustafa Sarıgül'ü ileride "A" takımında görür müyüz" sorusuna, "Sarıgül partimizin üyesi, yönetici kadroda olabilir, herhangi bir sorun yok" yanıtını vermişti.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel Sarıgül, Kılıçdaroğlu'nun Parti Meclisi Teklifini Reddetti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • sevsa gürsoy: umarım sarıgül kılıçdaroğluna değil de muharrem inceye destek verir. chp de yeni bir dönemi sabırsızlıkla bekliyoruz. 16 9 Yanıtla
  • ysn: al feneri vur cehape e 6 6 Yanıtla
  • türkoğlu: sarıgül asrın hatasını yapma NUMAN KURTULMUŞ gibi davranma sevenlerini küstürme MUHARREM İNCE nin yanında ol HALKIN yanında ol 5 3 Yanıtla
  • SEVİMLİ: SARIGÜL MUHARREM İNCE YE DESTEK VERMELİ BİRAZ CHP NİN İSTİKBALİNİ DÜŞÜNÜYORSA 5 2 Yanıtla
  • KANUNU UYGULA: SON ÜMİDİM DE BİTTİ KUŞ GİBİ OLUP GİTTİ GERİ KALAN HEP YALAN ŞARKISINI SÖYLE BE KILIÇDAROĞLU TAM SANA GÖRE. MUSTAFA KESER TV PROGRAMLARINA BAŞLAYINCA SENİN ADINA İSTEKTE BULUNACAĞIM 3 1 Yanıtla

Advertisement