Sarıkamış Anadolu Gençlik Derneği'nden Terör Saldırılarına Tepki! - Son Dakika
Yerel

Sarıkamış Anadolu Gençlik Derneği'nden Terör Saldırılarına Tepki!

Anadolu Gençlik Derneği Sarıkamış Şube Başkanı Nesimi Demir, son günlerde yaşanan terör olaylar nedeniyle yazılı açıklama yaptı.

09.09.2015 16:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Anadolu Gençlik Derneği Sarıkamış Şube Başkanı Nesimi Demir, son günlerde yaşanan terör olaylar nedeniyle yazılı açıklama yaptı.

Demir, Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin üzerinde iç ve dış mihraklarca oyun oynandığını, vatandaşların birlik beraber içinde bu oyunu oynayanlara fırsat vermeyeceğini belirtti.

Böyle zamanlarda dayanışmaya, kardeşliğe en çok ihtiyaç olduğunu ifade eden Demir, "Son günlerde yaşanan terör olaylarının ülkemizin içerisinde nasıl bir karmaşa, kin ve nefret yarattığını üzülerek takip etmekteyiz. Kürde benziyor diye tartaklanan insanlar, doğu plakalı araçlara yapılan saldırılar; aslında nasıl bir nifak tohumumu atıldığını ve bunun ne yazık ki filiz verdiğini görmek bizleri derinden yaralamaktadır" dedi.

Nesimi Demir, yazılı açıklamasında "Kulaktan dolma bilgiler, sosyal medyadaki klavye vatanseverlerin yaratmış olduğu bilgi kirliliği ve Siyonizm'in kurduğu tv kanalları bu yangını iyice körüklemektedir. Otuz senedir devam eden terör hareketi öyle karmaşık ki, bunu anlayabilmek için, ehliyetli ve liyakatli uzmanların vereceği dersleri takip etmek gerekir. İşte tamda böyle bir zamanda Milli Gazete yazarlarımızdan Mehmet Şevket Eygi abimizin kaleme aldığı bu yazıyı okumak olaylara nasıl dar bir pencerenden baktığımızı görmek için yeterli olacaktır" ifadelerine yer verdi. - KARS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sarıkamış Anadolu Gençlik Derneği'nden Terör Saldırılarına Tepki! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement