Sarıkamış Besyo'da Özel Yetenek Sınavları Tamamlandı - Son Dakika
Yerel

Sarıkamış Besyo'da Özel Yetenek Sınavları Tamamlandı

Kafkas Üniversitesi (KAÜ) Sarıkamış Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu (BESYO) 2014 2015 eğitim öğretim yılı özel yetenek sınavları tamamlandı.

24.07.2014 18:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kafkas Üniversitesi (KAÜ) Sarıkamış Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu (BESYO) 2014-2015 eğitim-öğretim yılı özel yetenek sınavları tamamlandı.

BESYO Kapalı Spor Salonu'nda bir haftadır devam eden 136 bayan, 662 erkek olmak üzere toplam bin 798 adayın başvurduğu sınavlar sonucunda puanlamaya göre 230 aday, BESYO'ya girmeye hak kazandı.

Ayrıca milli sporcu kontenjanından başvuran 1 güreş, 6 kayak branşından toplam 7 milli sporcu da BESYO'da eğitim-öğretim görecek.

BESYO Müdürü Yrd. Doç. Dr. Ali Dursun Aydın, yaptığı açıklamada, sınav komisyonu ve okul personelinin büyük çabasıyla sınavların çok rahat geçtiğini belirterek, "Sınavlarımızı gayet sakin ve düzenli bir şekilde tamamladık. Tabii gönül ister ki başvuran bütün arkadaşlarımız kazansın ancak şu anda kapasitemiz bu kadar. Önümüzdeki yıllarda daha çok arkadaşımızın okumasına imkan vermek için çalışmalarımızı şimdiden başlattık. Bütün emeği geçen arkadaşlarıma teşekkür ediyorum, okulumuzu kazanan öğrencilere de başarılar diliyorum" diye konuştu.

2014-2015 eğitim-öğretim yılı özel yetenek sınavları sonucunda Ebru Döntaş 102, 60'lık derecesiyle bayanlarda, Enes Seval de 80,79'luk derecesiyle erkeklerde birinciliği elde etti. - Kars

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Sarıkamış Besyo'da Özel Yetenek Sınavları Tamamlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement