Sarıkamış Kaymakamı Karaman Basın ile Biraraya Geldi - Son Dakika
Yerel

Sarıkamış Kaymakamı Karaman Basın ile Biraraya Geldi

Sarıkamış Kaymakamı Karaman Basın ile Biraraya Geldi

Sarıkamış Kaymakamı Yusuf İzzet Karaman, kahvaltıda kentte görev yapan yerel ve ulusal basının temsilcileriyle bir araya geldi.

06.11.2015 13:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sarıkamış Kaymakamı Yusuf İzzet Karaman, kahvaltıda kentte görev yapan yerel ve ulusal basının temsilcileriyle bir araya geldi.

Sarıkamış Turizm Otel'inde kahvaltıda basın mensuplarıyla bir araya gelen kaymakam Karaman, kentte görev yapan basın mensuplarıyla tanışarak Kars ve Sarıkamış'ın kalkınması, gelişmesi ve büyümesi için yapılması gerekenleri konuştu.

Kaymakam Yusuf İzzet Karaman, Kars'ı ve Sarıkamış'ı basın mensuplarıyla birlikte tanıtacaklarını söyledi.

Bugün Kars'ta görev yapan basınımızın temsilcileriyle bir araya geldik. Sarıkamış ilçemizde birlikte bundan sonraki dönemde yapacağımız çalışmalarla ilgili bir değerlendirme yapma imkanı bulduğunu ifade eden Kaymakam Yusuf İzzet Karaman, "Kars ilimiz olsun, Sarıkamış ilçemiz olsun. Türkiye'de geçmişiyle, tarihiyle, doğasıyla, kültürüyle önemli bir merkezimiz. Bizde başladığımızdan itibaren bölgeyi tanımaya gayret gösteriyoruz. Tabi Sarıkamış'ın hem tarihte ayrı bir önemi var. 90 bin şühedanın yattığı yer olması, tarihteki önemi en önemli göstergelerinden birisi. Burada ayrıca Dünyaca ünlü kayak tesislerinin var olması, Dünya'nın en uzun ikinci pistinin olması, tesislerimizin var olması, buranın önemli potansiyellerinden birisi. İnşallah biz Sarıkamış'ımızın bu güzel turizm değerlerini önümüzdeki dönemde sizlerle beraber gerek yerelde, gerekse ulusal basında hak ettiği noktaya getirmesi için birlikte çalışacağız. Bu noktada sizlerin desteği de önemli. Basın mensuplarımızla beraber, birlikte dayanışma içerisinde yapılacak hizmetleri bundan sonraki süreçte duyuracağımıza inanıyoruz" dedi.

Kültür ve Turizm Bakanı'nın katılacağı bir değerlendirme toplantısının önümüzdeki günlerde yapılacağını belirten Kaymakam Karaman, "Önümüzdeki hafta Sayın Valimizin de takdirleriyle bir turizm değerlendirme toplantısı olacak. Bu dönem, önümüzdeki kış sezonunda alınacak tedbirler, yapılacak çalışmalar, tabi Şehitleri Anma etkinliğinin 101'nci yıldönümü olacak. Bu sene 1-3 Ocak 2016 tarihleri arasına yapılması planlanıyor. Onun hazırlılarıyla ilgilide Sayın Bakanımızın da katılımlarıyla, sektör temsilcileri ve Sayın vekillerimizin katılımlarıyla önümüzdeki günlerde bir değerlendirme toplantısı olacak. O toplantıda daha kapsamlı çalışmalarla ilgili açıklama yapılacak" diye konuştu.

Yapılan konuşmaları ardından Kaymakam Yusuf İzzet Karaman, basın mensuplarıyla tek tek tanışma fırsatı buldu. Basın mensuplarıyla birlikte Kars ve Sarıkamış ile ilgili fikir alış-verişinde de bulunan Kaymakam Karaman, hep birlikte Kars'ı daha iyi yerlere taşıyacaklarına inandığını kaydetti. - KARS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sarıkamış Kaymakamı Karaman Basın ile Biraraya Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement