Sarıkamış Milli Eğitim Müdürü, Teog Birincilerini Kabul Etti - Son Dakika
Güncel

Sarıkamış Milli Eğitim Müdürü, Teog Birincilerini Kabul Etti

Sarıkamış İlçe Milli Eğitim Müdürü Harun Yılmaz, Temel Eğitimden Orta Öğretime Geçiş Sistemi (TEOG) sınavında birinci olan öğrencileri kabul etti.

13.06.2016 13:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sarıkamış İlçe Milli Eğitim Müdürü Harun Yılmaz, Temel Eğitimden Orta Öğretime Geçiş Sistemi (TEOG) sınavında birinci olan öğrencileri kabul etti.

Yılmaz, 27-28 Nisan tarihlerinde yapılan TEOG sınavında, 120 sorunun 119'unu doğru yanıtlayan 3 öğrenci makamında kabul etti.

Burada öğrencileri tebrik eden Yılmaz, ilçe adına bu başarıyla mutluluk ve gurur duyduklarını söyledi.

Bu başarıda öğrencilerin yanı sıra öğretmen ve velilerin de büyük payı olduğunu anlatan Yılmaz, şöyle konuştu:

"Göreve başladığım 2015 yılında ilçe genelinde TEOG başarı puanı ortalaması 42.88 iken son TEOG sınavında bu puan 51.39'a ulaşmıştır. Burada İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü personeli, okul müdürleri, öğretmenlerimiz, öğrenciler başarılı olsun diye yoğun çaba sarf ettik. Gerek okulların fiziki şartları, gerekse eğitim ve öğretim adına bütün imkanları seferber ettik. Bu manada kaymakamlık, belediye ve diğer kurumlardan destek aldık. Bundan sonra da çalışmalarımıza devam edeceğiz. Bu başarının hayat boyu sürmesini temenni ediyorum. Gençlerimize güveniyoruz, onlarla gurur duyuyoruz."

Yılmaz, başarılı olan öğrenciler Güzin Ünal, Eren Berk Kutluer ve Elvan Yıldız'a bisiklet hediye edileceğini sözlerine ekledi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Sarıkamış Milli Eğitim Müdürü, Teog Birincilerini Kabul Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement