Sarıkamış'ta AK Parti İlçe Başkanlığı Seçimi - Son Dakika
Güncel

Sarıkamış'ta AK Parti İlçe Başkanlığı Seçimi

AK Parti Sarıkamış İlçe Başkanlığına yeniden Serkant Aykul seçildi.

08.11.2014 11:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Sarıkamış İlçe Başkanlığı'na yeniden Serkant Aykul seçildi.

Belediye düğün salonunda yapılan seçime, AK Parti Kars milletvekilleri Ahmet Arslan ve Yunus Kılıç, Kars İl Koordinatörü ve Muş Milletvekili Muzaffer Çakar, 23. Dönem AK Parti milletvekilleri Zeki Karabayır ve Mahmut Esat Güven, AK Parti Kars İl Başkanı Şakir Yurdakoş ve delegeler katıldı.

Tek liste olarak seçime giren AK Parti Sarıkamış İlçe Başkanı Serkant Aykul, yaptığı konuşmada, 30 Eylül 2013'te genel merkez tarafından ilçe başkanlığı görevine atandığını, bu görevi yerine getirirken "Halka hizmet Hak'ka hizmettir" bilinciyle çalıştığını söyledi.

Partinin kurumsal kimliğinin tam anlamıyla yerine oturduğunu, bu partinin durup dururken buralara gelmediğini belirten Aykul, şunları kaydetti:

"Büyük emeklerle bugüne gelen partimizi bundan sonra da en iyi şekilde devam ettirmek bizim boynumuzun borcudur. AK Parti asırlar öncesinden başlamış kutlu bir davanın mirasını omuzlarında taşıyan bir partidir. 'Ben yoksam dava yok diyenler, ben olmazsam dava olmaz' diyenler, bu davanın ruhunu anlayamamış olanlardır. Bu dava hiçbir zaman koltuk davası olmamıştır. Önümüzde 2015 seçimleri var ve bu sorumlulukla birbirimize daha sıkı kenetlenerek daha çok çalışmalıyız."

Konuşmaların ardından yapılan seçime tek aday olarak giren Aykul, tüm delegelerin oyunu alarak, 301 oyla tekrar başkanlığa seçildi - Kars

Kaynak: AA - AkHaber.com

Son Dakika Güncel Sarıkamış'ta AK Parti İlçe Başkanlığı Seçimi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement