Sarıkamış'ta Bayramlaşma Töreni - Son Dakika
Yerel

Sarıkamış'ta Bayramlaşma Töreni

Sarıkamış\'ta Bayramlaşma Töreni

Sarıkamış İlçesi’nde Kurban Bayramı dolayısıyla bayramlaşma programı düzenlendi.

25.09.2015 17:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sarıkamış İlçesi'nde Kurban Bayramı dolayısıyla bayramlaşma programı düzenlendi.

Belediye Düğün Salonu'nda gerçekleştirilen programa, 9. Motorlu Piyade Tugay Komutanı Tuğgeneral Murat Yetgin, Belediye Başkanı Göksal Toksoy, İlçe Emniyet Müdürü Yaşa Tugay Yalçın, Jandarma Komutanı Yüzbaşı Alper Akça, askeri ve sivil erkan ile siyasi parti ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri katıldı.

9. Motorlu Piyade Tugay Komutanı Tuğgeneral Murat Yetgin, bayramların birlik beraberlik ve dayanışmanı en yoğun yaşandığı özel günler olduğunu belirtti.

Yetgin, Kurban Bayramını da huzur içinde idrak etmenin mutluluğunu yaşadıklarını ifade ederek Sarıkamış halkının bayramını kutladı.

Sarıkamış Belediye Başkanı Göksal Toksoy, da bayramların küskünlüklerin, dargınlıkların bir kenara bırakıldığı, müstesna günler olduğunu söyledi.

Toksoy, "Allah ülkemizin birlik beraberliğini bozmak isteyen fitneler fırsat vermesin. Bu güzel ülkede, bu güzel şehitler diyarı ilçemizde huzur ve sağlık, sıhhat içinde ailelerinizle birlikte daha nice bayramlara, kavuşmanızı temenni ediyorum" dedi.

Daha sonra protokol üyeleri, ilçe emniyet müdürlüğü ile jandarma komutanlığını ziyaret ederek personelin bayramını kutladı. - KARS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sarıkamış'ta Bayramlaşma Töreni - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement