Kars Sarıkamış'ta Koruculara İftar Yemeği Verildi - Son Dakika
Yerel

Kars Sarıkamış'ta Koruculara İftar Yemeği Verildi

Kars Sarıkamış\'ta Koruculara İftar Yemeği Verildi

Kars'ın Sarıkamış ilçesinde, Kaymakamlık ile İlçe Jandarma Komutanlığı köylerde görev yapan koruculara iftar yemeği verdi.

17.07.2014 10:38  Güncelleme: 10:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sarıkamış Kaymakamlığı ile İlçe Jandarma Komutanlığınca köylerde görev yapan koruculara iftar yemeği verildi.

Sarıkamış Öğretmenevinde düzenlenen yemekte konuşan kaymakam Muhammed Gürbüz, korucuların köylerde fedakarca görev yaptığını belirterek, bölgede yaşayan vatandaşların can ve mal güvenliğinin vazgeçilmez unsurları olduğunu söyledi.

Ramazan ayı nedeniyle iftar yemeğinde bir araya gelmenin kendilerini mutlu ettiğini ifade eden Gürbüz, "Jandarma komutanımızla böyle bir organizasyon yaparak sizlerle buluşmak istedik. Çok sık bir araya gelemiyoruz ancak bir sıkıntı bir sorun olduğunda her zaman kapımız açık. Jandarma komutanlığımız aracılığıyla her ne konu olursa olsun elimizden geleni yapacağımızda emin olunuz. Yemeğe katıldığınız için hepinize teşekkür ederim" diye konuştu.

Yemeğe, belediye Başkanı Göksal Toksoy, 9. Motorlu Piyade Komutanı Tuğgeneral Mehmet Özoğlu, jandarma komutanı yüzbaşı Alper Akça, emniyet müdürü Murat Taştan, jandarma personeli ve korucular katıldı. - Kars

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kars Sarıkamış'ta Koruculara İftar Yemeği Verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement