Sarıkamış'ta Merketin Önüne Koyulan Öküz Arabası Satışları Artırdı - Son Dakika
Yerel

Sarıkamış'ta Merketin Önüne Koyulan Öküz Arabası Satışları Artırdı

Sarıkamış\'ta Merketin Önüne Koyulan Öküz Arabası Satışları Artırdı

Kars’ın Sarıkamış İlçesi’nde işleri durgun olan bir esnaf bulduğu yöntemle işlerinin artışını sağladı.

27.06.2015 12:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kars'ın Sarıkamış İlçesi'nde işleri durgun olan bir esnaf bulduğu yöntemle işlerinin artışını sağladı.

Sarıkamış Halk Caddesi üzerinde market işleten Saim Ulusoy, eskiden kullanılan öküz arabasını hem ilgi çekmek hem de market önüne sürekli araç parkı olmasını engellemek amacıyla koyunca işleri arttı.

Caddeyi kullanan vatandaşların ilgisini çekmeyi başaran market sahibi Saim Ulusoy, öküz arabasının üzerine de karpuz doldurdu.

Cadde üzerinde öküz arabasının vatandaşlarının ilgisini çektiğini ifade eden Ulusoy, "Eski öküz arabası tekerleri buldum, Sanayide bir ustaya geri kalan ahşap kısmını yeniden yaptırdım. Marketin önüne getirdiğimde insanların çok hoşuna gitti. Genelde yaşlı adamlar eskiye olan özlemlerini gidererek anılarını tazeledi. Çocuklarda bu arabanın ne işe yaradığını büyüklerinden öğrendi. Tabi bu yoğun ilgi dükkanın satışlarına da yansıdı. Bir taraftan da araç parkı olmadığı için dükkanın önü sürekli açık kaldı. İnşallah bu şekilde devam ederiz " dedi.

Öte yandan market sahibi Saim Ulusoy, vatandaşların yoğun ilgisini çeken öküz arabasının üzerine karpuz ve meyve çeşitleriyle süsledi. - KARS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sarıkamış'ta Merketin Önüne Koyulan Öküz Arabası Satışları Artırdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement