Sarıkamış'ta Minik Yüreklerden Büyük Kampanya - Son Dakika
Yerel

Sarıkamış'ta Minik Yüreklerden Büyük Kampanya

Sarıkamış\'ta Minik Yüreklerden Büyük Kampanya

Kars'ın Sarıkamış ilçesinde, Yarının Umudu Kızılaycı Çocuklar Projesi, öğrenci velilerini kan bağışı kampanyasında buluşturdu.

06.11.2015 22:53  Güncelleme: 00:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kars'ın Sarıkamış ilçesinde "Yarının Umudu Kızılaycı Çocuklar" projesi öğrenci velilerini kan bağışı kampanyasında buluşturdu.

Sarıkamış Fevzi Çakmak İlkokulu öğretmen ve öğrencileri "Yarının Umudu Kızılaycı Çocuklar "projesi kapsamında velileri için kan bağışı kampanyası düzenledi. Düzenlenen kampanyada Belediye Başkanı Göksal Toksoy'da kan bağışında bulundu. "Yarının Umudu Kızılaycı Çocuklar" Projesi Koordinatörü Zühal İyiçalışkan ve öğrencileri, velileri kan bağışına ikna ederek okul içinde oluşturulan kan bağışı standında Erzurum ve Kars'tan gelen Kızılay ekibine 50 ünite kan kazandırdılar.

Öte yandan Fevzi Çakmak İlkokulu öğrencileri, okul salonunda kan bağışı için gelen velileri, "Kan bağışında bulunun hayat kurtarın" ve "Hayata kan verelim" yazılı dövizlerle karşıladılar.

"Yarının Umudu Kızılaycı Çocuklar" projesi kapsamında açılan kan bağışı standını Sarıkamış Kaymakamı Yusuf İzzet Karaman'da Belediye Başkanı Göksal Toksoy ile birlikte ziyaret etti. Bir süre yetkililerle görüşen Kaymakam Karaman, minik öğrencilerin büyük kampanyasına destek vererek, minik öğrencileri duyarlı davranışlarından dolayı kutladı. - KARS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sarıkamış'ta Minik Yüreklerden Büyük Kampanya - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement