Sarıkamış'ta Şehit Aileleri, Gaziler ve Muhtarlara İftar - Son Dakika
Yerel

Sarıkamış'ta Şehit Aileleri, Gaziler ve Muhtarlara İftar

Sarıkamış Belediye Başkanı Göksal Toksoy tarafından şehit aileleri, gaziler ve muhtarlar onuruna iftar yemeği verildi.

25.07.2014 10:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sarıkamış Belediye Başkanı Göksal Toksoy tarafından şehit aileleri, gaziler ve muhtarlar onuruna iftar yemeği verildi.

Toksoy, Cıbıltepe Kayak Merkezi'ndeki bir otelde düzenlenen yemekte, şehit aileleri, gaziler ve muhtarlarla iftarda bir araya gelmenin mutluluk verici olduğunu söyledi.

Birlik, beraberlik ve dayanışmanın yoğun yaşandığı bu ayda huzurlu bir ortamda olmanın son derece önemli olduğunu belirten Toksoy, "Üzerinde özgür ve bağımsız yaşadığımız bu kutsal toprakları başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları, şehitlerimiz ve gazilerimize borçluyuz. Vatan uğruna canlarını veren şehitlerimizi rahmetle anıyorum. Canlarından parça veren gazilerimize bu mübarek ramazanda sağlık sıhhat ve esenlikler diliyorum. Katılımlarınızdan dolayı teşekkür ediyor, bayramınızı şimdiden kutluyorum" diye konuştu.

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Sarıkamış Şube Başkanı Osman Zekeriya Gül de Toksoy'a teşekkür ederek, kamu kurumlarının her zaman kendilerine en üst seviyede değer verdiklerini, bundan dolayı büyük onur duyduğunu söyledi.

Konuşmaların ardından şehit aileleri ve gazilere protokol üyeleri tarafından çeşitli hediyeler verildi.

Yemeğe, Kaymakam Muhammed Gürbüz, 9. Motorlu Piyade Tugay Komutanı Tuğgeneral Mehmet Özoğlu, İlçe Emniyet Müdürü Murat Taştan, Milli Eğitim Müdürü Bülent Dağdelen, Orman İşletmesi Müdürü Cemal Çelik, İl Genel Meclisi üyeleri, Belediye Meclisi üyeleri, şehit aileleri, gaziler ile muhtarlar katıldı. - Kars

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Sarıkamış'ta Şehit Aileleri, Gaziler ve Muhtarlara İftar - Son Dakika


Advertisement