Sarıkaya'da Yol Yapım Çalışmaları Devam Ediyor - Son Dakika
Güncel

Sarıkaya'da Yol Yapım Çalışmaları Devam Ediyor

Yozgat'ın Sarıkaya ilçesinde belediye tarafından mahallelere yapılan yol çalışmaları devam ediyor.

30.05.2016 17:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yozgat'ın Sarıkaya ilçesinde belediye tarafından mahallelere yapılan yol çalışmaları devam ediyor.

Sarıkaya Belediye Başkanı Ömer Açıkel, gazetecilere yaptığı açıklamada, ilçedeki mahallelere yapılacak olan kilit parke taş yol çalışmalarının hava şartlarının elverdiği kadar devam ettiğini belirtti.

Bu yılki yol çalışmalarını geçen yıllara göre daha da artırmayı hedeflediklerini aktaran Açıkel, daha önceleri ara sokaklarında yol yapımına başlanan Battalgazi mahallesinde, yapımı planlanan yolların bir çoğu tamamlanıp hizmete girdiğini söyledi.

Yine aynı mahallede halan bazı ara sokaklarda çalışmaların olduğunu anlatan Açıkel, "Aynı zamanda ilçemizin hem nüfus olarak hem de yüz ölçümü olarak en büyük mahallesi olan Şekerpınar Mahallesi'nde de yol yapım çalışmalarına başlandı ve hava sıcaklıklarının mevsim normallerine dönmesiyle birlikte buradan da yol yapım çalışmalarına devam edecek. Şekerpınar Mahallesi'ndeki yol yapım çalışmaları Şekerpınar Camii önünde bulunan yoldan başladı. Şu anda yol üzerindeki eski taşlar söküldü ve zemin çalışmaları yapılıyor." ifadelerine yer verdi.

Havaların ısınmasıyla beraber yaklaşık 20 bin metrekare yol yaptıklarının altını çizen Açıkel, şunları kaydetti:

"İnşallah bir aksilik olmazsa bu yıl içerisinde ilçemizin çeşitli noktalarında 50 bin metrekare kilit parke taş ile yol yapmayı hedefliyoruz. Sadece yol yapımında değil kanalizasyon ve park yapım çalışmalarında da aynı özveriyle çalışıyoruz. Şu anda çalışmaları devam Kazım Karabekir ve Kayapınar mahallelerinin kanalizasyon çalışmaları büyük bir hızla devam ediyor. Aynı zamanda her iki mahallenin tam ortasında yer alacak şekilde bir çocuk oyun parkı ve aile dinlenme yeri yapıyoruz."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Sarıkaya'da Yol Yapım Çalışmaları Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement