Sarıoğlan Belediye Başkanı, MHP'den İstifa Etti - Son Dakika
Güncel

Sarıoğlan Belediye Başkanı, MHP'den İstifa Etti

Sarıoğlan Belediye Başkanı, MHP\'den İstifa Etti

Başkanı Ali Osman Yıldız, "Birliğin kalmadığı parti teşkilatıyla artık yapamayacağım. AK Parti'ye geçeceğim." dedi ve partisinden istifa etti.

15.05.2015 13:19  Güncelleme: 15:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kayseri'nin Sarıoğlan İlçesi Belediye Başkanı Ali Osman Yıldız, partisi MHP'den istifa etti. Ali Osman Yıldız, "Daha iyi hizmet vermek için AK Parti'ye geçeceğim." dedi.

"BİRLİK VE BERABERLİK KALMADI"

Sarıoğlan Belediye Başkanı Ali Osman Yıldız, Kayseri 10. Noterliği aracılığıyla istifa dilekçesini MHP İl Başkanlığı'na gönderdi. Ali Osman, dilekçesinde, "Birlik ve beraberliğin kalmadığı parti teşkilatı ile beraber yürüyemeyeceğimden MHP'den istifa ediyorum. İstifa ettiğimi bildirir, gereğinin yapılmasını dilerim" ifadelerini kullandı.

"AK PARTİ'YE GEÇECEĞİM"

Partisindeki bazı kişilerle yaşadığı sorunları ve çıkmazları ilerleyen süreçte açıklayacağını belirten Başkan Yıldız, "Sarıoğlan İlçesi bugüne kadar kaderi ile başbaşa bırakıldı. Bugün gelirler, personel maaşlarını bile karşılamıyor. Borçlardan, icralardan bugüne kadar kafamızı kaldıramadık. Şu anda bağımsız belediye başkanıyım. Sarıoğlan'ın kalkınması ve daha çok hizmet alması amacıyla halkla yapacağım geniş istişareden sonra bir değerlendirme yaparak gerekirse AK Parti'ye geçeceğim" diye konuştu. - Kayseri

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Sarıoğlan Belediye Başkanı, MHP'den İstifa Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • mersinli: Yanlış yapıyorsun başkan ne sorun olursa olsun mhp yi bırakmamalıydın bence beceremedin ama baskanlıktan istifa etmen gerekir dogrusu bu seni oraya mhp liler getirdi unutma 2 0 Yanıtla
  • ak: çok guzel tebrıkler..darısı tomarza sarıza ... 0 1 Yanıtla

Advertisement