Sarıveliler'de "Başkanın Kızı" Filminin Çekimleri Yapıldı - Son Dakika
Magazin

Sarıveliler'de "Başkanın Kızı" Filminin Çekimleri Yapıldı

Sarıveliler\'de "Başkanın Kızı" Filminin Çekimleri Yapıldı

Karaman’ın Sarıveliler İlçesinde “Başkanın Kızı” adlı filmin çekimleri yapıldı.

28.03.2014 14:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Karaman'ın Sarıveliler İlçesinde "Başkanın Kızı" adlı filmin çekimleri yapıldı.

Yapımcılığını Gün Medya ve Tam Film Yapım'ın üstlendiği, senaryo ve yönetmenliğini Banu Kaptanoğluları'nın yaptığı "Başkanın Kızı" adlı filmin çekimleri Sarıveliler ilçesinde yapıldı. İki belediye başkanı arasındaki siyasi çekişmeyi konu alan filmde, belediye başkanının kızının yaşadığı dramatik aşk hikayesini konu alıyor. Filmin başrollerini Türk sinemasının ünlü sanatçılarından Yılmaz Köksal, Yalçın Dümer, Murat Soydan, Bahar Öztan'ın yanında, Sevgi Avcıoğlu, Erçağ Çalışkan, Baki Özcan, Ege Sarp ve Hasan Denizyaran gibi gelecek vadeden genç sinema sanatçıları paylaştı. Filmin yönetmeni Banu Kaptanoğulları, çekimi yapılan film hakkında bilgi verirken, Sarıveliler'in muhteşem doğası ve eşsiz manzarasıyla tam bir film platosu olduğunu belirtti. Böyle doğal bir güzelliğe sahip olan ilçenin sinema için eşsiz bir ortam olduğunu belirten Kaptanoğulları, "Ülkemizde böyle güzelliklerin var olduğunu görmemiz ve doğal güzellikleri ile Sarıveliler'in sıcakkanlı insanlarını tanımış olmamız bizler için ayrı onur vesilesidir" dedi.

Sarıveliler Kaymakamlığı ve Belediyesinin öncülüğü ve destekleri ile çekimi yapılan filmde bazı sahneler Sarıveliler Belediyesi'nde gerçekleştirildi. Bazı yardımcı rollerde Sarıveliler halkı tarafından paylaşıldı. Film çekimlerinin tamamlanması üzerine Sarıveliler Belediye Başkanı Sayın Hayri Samur'u makamında ziyaret eden film ekibi, kendilerine kucak açan ve her türlü desteği veren Sarıveliler İlçe Kaymakamı Ömer Faruk İlhan başta olmak üzere Belediye Başkanı Hayri Samur'a ve belediye personeline teşekkür etti. "Başkanın Kızı" filminin ekibini makamında kabul eden Belediye Başkanı Hayri Samur, "Sarıveliler'de böyle özgün bir filmin çekimini yapan ekibi, sanatçıları misafir etmekten onur duyduğumu ifade etmek isterim. Bir belediye başkanı olarak ilçemizin sosyal ve kültürel yönden gelişmesine ve tanıtımına katkı sağlayacak her türlü sanatsal etkinliğe daima destek vermek ve ev sahipliği yapmak bizler için bir görevdir, ayrıca bir zevktir. Ben sizlerin huzurunda, başta İlçe Kaymakamımız Sayın Ömer Faruk İlhan'a katkıları için teşekkür ediyor, sizleri aramızda görmekten büyük mutluluk duyduğumu tekrar ifade etmek istiyorum. Sizlere ilçemizin tanıtımına verdiğiniz katkılardan dolayı ayrıca şükranlarımı sunuyorum" şeklinde konuştu.

Yapılan konuşmalardan sonra Başkan Samur, günün anısına film ekibine Sarıveliler'in tanıtımına yaptıkları katkıdan dolayı birer teşekkür plaket takdim etti. - KARAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Magazin Sarıveliler'de 'Başkanın Kızı' Filminin Çekimleri Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement