Sarıveliler'de Elektrik Hatları Yer Altına Alınıyor - Son Dakika
Yerel

Sarıveliler'de Elektrik Hatları Yer Altına Alınıyor

Sarıveliler\'de Elektrik Hatları Yer Altına Alınıyor

Karaman’ın Sarıveliler İlçe Belediye Başkanı Hayri Samur, ilçelerinde elektrik hatlarının yer altına alınmaya başlandığını söyledi.

14.08.2015 14:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Karaman'ın Sarıveliler İlçe Belediye Başkanı Hayri Samur, ilçelerinde elektrik hatlarının yer altına alınmaya başlandığını söyledi.

Başkan Samur, elektrik hatlarının yer altına alınmaya başlamasıyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, "Belediyemiz MEDAŞ ile yapmış olduğu çalışmalar neticesinde elektrik hatlarını yer altına alma çalışmaları başladı. İlçemiz Karacoğlan, Cumhuriyet ve Mevlana Caddesi'nde elektrik hatlarının yer altına alınması için ihaleye çıkıldı ve ihaleyi alan firma elektrik hatlarını yer altına almak için çalışmalarına başladı. Karacoğlan, Cumhuriyet ve Mevlana Caddesi'nin bir kısmını kapsayacak olan çalışmada yer altına alınacak olan hattın toplam uzunluğu bin metre olacak.Çalışma kapsamında aydınlatma direkleri ile lambaları yenilenecek, aydınlatmanın yetersiz olduğu bölgelere ek aydınlatma direkleri dikilecek ve yer altına alınan kısımdan elektrik alan abonelerin bağlantı kabloları değiştirilecek. Yüklenici firma bu çalışmalarını 2 ay içerisinde tamamlayacak" dedi.

Sarıveliler'e kalıcı eserler yapmaya çalıştıklarını da sözlerine ekleyen Samur, "Bu çalışmalarda kendilerine büyük destek veren başta Eski Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanımız Lütfi Elvan olmak üzere, AK Parti Karaman Milletvekilimize teşekkür ediyorum" diye konuştu. - KARAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sarıveliler'de Elektrik Hatları Yer Altına Alınıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement