Sarıveliler'de Karacaoğlan ve Yayla Şenlikleri İptal Edildi - Son Dakika
Yerel

Sarıveliler'de Karacaoğlan ve Yayla Şenlikleri İptal Edildi

Karaman'ın Sarıveliler ilçesinde, 4-5- Eylül tarihleri arasında düzenlenmesi planlanan 8. Karacaoğlan ve Yayla Şenlikleri iptal edildi.

12.08.2015 13:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Karaman'ın Sarıveliler ilçesinde, 4-5- Eylül tarihleri arasında düzenlenmesi planlanan 8. Karacaoğlan ve Yayla Şenlikleri iptal edildi.

Sarıveliler Belediye Başkanı Hayri Samur, yaptığı yazılı açıklamada, Karacaoğlan ve Yayla şenliklerinin artan terör olayları nedeniyle iptal edildiğini belirtti.

Ülkenin huzur, sükun ve güven ortamına kavuşmasını dileyen Samur, şunları kaydetti:

"Ne var ki, ülkemizde terör ve şiddet olaylarının her geçen gün şiddetini arttırması ve onlarca masum insanımızın hayatına mal olması ve kahraman güvenlik kuvvetlerimizin şehit olması ülke olarak hepimizi derinden üzmekte ve derin bir teessüre sevk etmektedir. Ülkemizin içinde bulunduğu bu hassas durum devam ederken, bizim bu şenlikleri, içinde bulunduğumuz şartlar gereği, belirtilen tarihte yapmamız uygun gözükmemektedir. Sarıveliler Belediyesi olarak tertip edilecek 8. Karacaoğlan ve Yayla Şenliklerini iptal etmiş bulunuyoruz. Bu vesileyle vatan savunmasında şehit düşen güvenlik görevlilerimize Allah'tan rahmet diliyor, yaralılarımıza da geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Yaşanmakta olan terör ve şiddet olaylarını kınıyor. Bir an önce ülkemizin huzur, sükun ve güven ortamına kavuşmasını diliyoruz."

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Sarıveliler'de Karacaoğlan ve Yayla Şenlikleri İptal Edildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement