Sarıyer Teknik Direktörü Turhan Özyazanlar'a "PKK" Dayağı - Son Dakika
Spor

Sarıyer Teknik Direktörü Turhan Özyazanlar'a "PKK" Dayağı

Kaleci Antrenörü Erdal Elgörmüş'ün IŞİD'e tepki gösteren PYD yanlısı paylaşımlarda bulunmasına tepki gösteren Sarıyerli taraftarlar, Turhan Özyazanlar'ı dövdü.

15.10.2014 09:44  Güncelleme: 11:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto 2. Lig ekibi Sarıyer'in Diyarbakır doğumlu kaleci antrenörü Erdal Elgörmüş, Kobani kentinde yaşanan IŞİD saldırılarına karşı Facebook üzerinden paylaşımlarda bulundu. Elgörmüş'ün mesajlarında IŞİD'le savaşan PYD'ye ilişkin olanlar da vardı. Bazı taraftarlar da bu paylaşımların "PKK yanlısı" olduğunu iddia ederek tepki gösterdi.

TEKME TOKAT DAYAK YEDİ, HASTANELİK OLDU

Bir grup taraftar dün antrenman öncesi tesislere giderek tepkisini sürdürdü. Lacivert-Beyazlı takımın teknik direktörü Turhan Özyazanlar da taraftarların yanına giderek onları yatıştırmak istedi. Bir süre bu grupla konuşan Özyazanlar daha sonra bu taraftarların saldırısına uğradı. Tekme ve yumruklarla birçok yerinden yaralanan Özyazanlar, kulüp görevlileri tarafından hastaneye kaldırıldı. Turhan Özyazanlar'ın durumunun iyi olduğu bildirildi.

'İNSANLAR BİRBİRİNE SAYGI DUYMALI'

Hastane çıkışında bir açıklama yapan Turhan Özyazanlar, "Haksız bir saldırıya uğradım. Böyle bir olayla gündeme gelmekten dolayı utanç duyuyorum. Ben bir siyaset değil, spor adamıyım. Kim hangi siyasi görüşten olursa olsun insanlar birbirine saygı duymalıdır" dedi.

SARIYER LİGDE 9. SIRADA

Sarıyer Futbol Takımı, Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta 1 galibiyet, 7 beraberlik elde ederek topladığı 10 puanla 9. sırada yer alıyor.

TURHAN ÖZYAZANLAR KİMDİR?

28 Aralık 1955'te Ankara'da doğdu. Antrenörlük kariyerinde İstanbul DSİ, İstanbul BŞB, Öz Sahrayıceditspor, Yalovaspor, Eyüpspor, Alibeyköyspor, Güngörenspor, Samsunspor, Yalovaspor ve Eyüpspor takımlarında görev yaptı.

Not: Erdal Elgörmüş'ün Facebook üzerinden yaptığı paylaşım...

SPORTİF DİREKTÖR KAMİL DİZAR İSTİFA ETTİ

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Sarıyer'de Sportif Direktör Kamil Dizar, görevinden ayrıldı. Kamil Dizar, AA'ya yaptığı yazılı açıklamada, 1 Haziran 2014 tarihinden bu yana Sarıyer'de sportif koordinatör olarak görev yaptığını belirterek, kulübün teknik direktörü Turhan Özyazanlar'a dün yapılan saldırının kabul edilir olmadığını söyledi.

"SALDIRININ KABUL EDİLİR BİR YANI YOK"

Birlikte görev yaptığı teknik direktör Turhan Özyazanlar'ın ülkenin yetiştirdiği önemli bir değer olduğunu kaydeden Dizar, şunları kaydetti: "Kendisi 12 şampiyonluk yaşamış, TFF'de eğitim vermiş, milli değerlere sahip çıkan örnek bir aile reisidir. 5 ayda Sarıyer'e inanılmaz katkılar vermiştir. Değerli hocamıza yapılan saldırının kabul edilir bir yanı bulunmamaktadır. Bu nedenle bize inanan ve katkı veren Sarıyer'in gerçek taraftarlarının, yönetim kurulunun ve futbolcularımızın affına sığınarak bugün itibariyle Sarıyer'deki görevimden ayrılıyorum."

Dizar, Özyazanlar'a yapılan saldırıya tepki göstererek, "Umarım Turhan hocamıza yapılan bu vahşi saldırı ülkemizin yetiştirdiği değerli hocalarımıza yapılmış son saldırı olur" ifadesini kullandı.

Sarıyer Teknik Direktörü Turhan Özyazanlar\'a "PKK" Dayağı
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Sarıyer Teknik Direktörü Turhan Özyazanlar'a 'PKK' Dayağı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (11)

  • muro: bu adam nasıl antrenör olmuş acaba dağdaki tereröst gibi çalışmış. Sarıyerlileri teprik ederim. böyle adamlara lütfen başkanda başta olmak üzere , iş vermesinler. gitsin kobaniye çatışmaya ülkesini kurtarsın. yoköyle deniz kenarında yaşamak 28 39 Yanıtla
  • Savaş kotan: Kürtlere yapılan zülmü terörist diye nitelendiren Faşist zihniyet. . Unutmayınız ki ömür boyu hayatınızı onlarla geçiriceksiniz. e. . . . . O teröristler her yerde. . Doktoru var, Hakimi var, Avukatı var, Profesörü var, Yazarı var, Mühendisi var, Milletvekilisi var vb. . . 26 25 Yanıtla
  • ANKANKANK: IŞİD'de PKK'da Türkiye ve Türk Milletinden her daim uzak olur inş. . 28 11 Yanıtla
  • kenan cenk: turhan hoca candır , bu tür siyasi polemıklerin içerisine itilmesi doğru deildir. 19 13 Yanıtla
  • dersimli: adam işide karşı olduğu için pkklı diyip dövüyorsan sen de işidli olmuş oluyorsun. O zaman sen de terör destekçisisin senin de ağzını burnunu kırmak lazım. . . Ben de sarıyerde oyuruyorum işid de pkk da bu coğrafyada rahat yaşamak isteyen insanlığa büyük zararlar verdi pek çok hanede kapanmaz yaralar açtı. işide karşıyım diye beni de mi dövecek bunlar. . . geri kalmış bir toplum işte mantık ve yorumlama yok sadece saldırma vurma kırma küfretmede bir numarayız 20 12 Yanıtla
  • alevi: Bizim icimizde bir insan gibi insan cikarsa, irkcilar hemen devreye girer ve teror estirirler. Bizim ulkeden hep asiri milliyetciler insanlari susturuyor siddet kulanarak ama gun gelecek bu halk bu irkcilara boyun egmiyecek. Bir tahtali alevi olarak antrenoru destekliyorum ve kutluyorum. Bu saldiriyi gerceklestiren kisileri siddetle kiniyorum. Yasasin halklarin dayanismasi. . . . . 16 12 Yanıtla
  • T.C: KENDİNDE DEMİŞSİN BEN SPOR ADAMIYIM DİYE O ZAMAN İDEOLOJIK YAZILAR YAZMA, YOKSA KARŞI TARAF GEREĞİNİ YAPAR. 14 8 Yanıtla
  • MURAT ÇİÇEK: HOCALARIN HOCASI TURAN HOCAM. . . SENİ BİMEZLER NASIL BİR İNSAN OLDUĞUNU BU ÜLKENİN SENİN GİBİ GÜZEL İNSANLARA İHTYAÇI VAR. . . SEVGİLİ HOCAM . . . BÜYÜK GEÇMİŞ OLSUN. . ESKİ ÖĞRENCİN MURAT ÇİÇEK( SİVRİ) İSTANBUL DSİ 13 9 Yanıtla
  • MURAT: BÖYLELERİNE EKMEK VERMEMEK LAZIM 10 7 Yanıtla
  • deli ali: sporda siyaset olursa şiddet te olur, milli takımın hezimetlerinin sebebide bunlar değilmi. 10 3 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement