Şarkıcı Alişan, Belediyeyi Ziyaret Etti - Son Dakika
Magazin

Şarkıcı Alişan, Belediyeyi Ziyaret Etti

Şarkıcı Alişan, Belediyeyi Ziyaret Etti

Balıkesir’de Milli Piyango 9 Eylül çekilişinde konser verecek olan Alişan, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Edip Uğur’u ziyaret etti.

09.09.2014 19:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Balıkesir'de Milli Piyango 9 Eylül çekilişinde konser verecek olan Alişan, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Edip Uğur'u ziyaret etti.

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi'ni ziyaret eden ünlü sanatçı Alişan, Başkan Uğur'a yeni görevinde başarılar diledi. Sınıf arkadaşı olan Büyükşehir Belediye Başkanı Kültür ve Sanat Danışmanı İsmail Özkan ile samimiyetlerini dile getiren Alişan, Balıkesir'e 1997 ve 2000 yılları arasında çok kez geldiklerini ifade ederek, Balıkesir'de çok arkadaşı olduğunu söyledi. Üniversite hayatına da değinen Alişan, "İsmail ile beraber aynı üniversite okuyorduk. Sonra ben diziler nedeniyle üniversiteyi bıraktım, İsmail Özkan'da 9 Eylül Üniversitesine geçiş yaparak orayı bitirdi" dedi.

Samimi ve sıcak diyalogların geçtiği görüşmede Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur'da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Balıkesir'de son dönemlerde halk konserlerinin yoğun olduğunu ifade etti. Alişan da Balıkesir'in müzik alanında aktif bir şehir olduğunu söyledi.

"BALIKESİRSPOR'A BELEDİYE DESTEĞİ GEREK"

Süper Lig takımlarından Balıkesirspor'un Belediye desteği ile devam etmesi gerektiğini ifade eden Alişan, "Balıkesirspor'a eğer Belediye et atmazsa durumu iyi görmüyorum. Böyle il takımlarının organize çalışması lazım. Bu şekilde hem maddi hem de manevi yönden kalkınabilir. İlk sene çok önemli. O yüzden başkanın mutlaka el atması gerekiyor" dedi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur'a takımını soran Alişan "Galatasaray" cevabını alınca, "Ben de Fenerbahçeliyim. Daha fazla ortam gerilmeden biz kalkalım" demesi Başkanı ve beraberindekileri güldürdü. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Magazin Şarkıcı Alişan, Belediyeyi Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement