Şarkıcı Doğuş Her Şey Dahil'de - Son Dakika
Güncel

Şarkıcı Doğuş Her Şey Dahil'de

Şarkıcı Doğuş Her Şey Dahil\'de

Bir döneme İnsafsız şarkısıyla damga vuran ünlü şarkıcı Doğuş, bugün Çağla ve Alişan'ın programı Her Şey Dahil'e konuk oldu.

02.04.2014 17:02  Güncelleme: 17:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

UNUTULMAZ ŞARKILARI VE ÇOK ÖZEL İTİRAFLARIYLA ŞARKICI DOĞUŞ "HER ŞEY DAHİL"DE!

Bir döneme "İnsafsız" şarkısıyla damga vuran ünlü şarkıcı Doğuş, bugün Çağla ve Alişan'ın programı Her Şey Dahil'e konuk oldu. Doğuş, yeni albümü ve eski şarkılarını seslendirerek stüdyodaki izleyicilere mini konser yaşattı.

"19 YAŞIMA KADAR SOKAKLARDA YAŞADIM!"

Yeni albümünü ilk kez Çağla ve Alişan'ın programında tanıtan Doğuş, çok fazla programa katılmaktan hoşlanmadığını, sadece kendisi için özel olanları tercih ettiğini paylaştı. Geçmişiyle ilgili çok özel açıklamalarda bulunan Doğuş, çocukluk döneminin çok zor geçtiğini, 19 yaşına kadar hep sokaklarda yaşadığını söyledi. Annesi ve babasının ayrılması üzerine, büyük annesinin kendisini yetiştirme yurduna verdiğini paylaşasan Doğuş, çocuk aklıyla yurttan kaçıp annesini bulmaya çalıştığını söyledi. Yurtların önünden geçemeyip, her seferinde yolunu değiştirdiğini de açıklamalarına ekledi.

"SAKSILI FOTOĞRAFIM İÇİN ÇOK PİŞMANIM!"

Alişan'ın "En büyük pişmanlığını paylaşır mısın?" sorusu üzerine Doğuş, "Saksılı fotoğraf için çok pişmanım" açıklamasında bulundu. Mesleğe başlayalı 17 yıl olduğunu söyleyen Doğuş, Alişan ile yaptığı özel röportaj da Reha Muthar'ın kendisi için ağır ithamlarda bulunduğunu ve bu nedenle kendisinden özür dilemesini beklediğini söyledi. Bir dönem hakkında çıkan haberlerle çok üstüne gelindiğini paylaşan Doğuş, "Haksız yere ceza evine girdim" dedi.

KAYA ADAMLAR'DAN MUHTEŞEM ŞOV!

Kaya Adamlar nefes kesen şovlarıyla stüdyoda bulunan ve ekran başındaki izleyicilere etkileyici bir performans sergilediler.

DOĞUŞ'A AYLİN COŞKUN SÜRPRİZİ!

Her Şey Dahil ekibi stüdyoya Aylin Coşkun'u davet ederek Doğuş'a sürpriz yaptılar. Yapılan sürpriz karşısında çok sevinen Doğuş, Aylin Coşkun ile birlikte "E Bana Dersen" parçasını seslendirdiler.

DOĞUŞ VE ALİŞAN'DAN CANLI PERFORMANS!

Doğuş yeni albümünden "Sen Olmadan" parçasını seslendirdi. Ardından Alişan ve Doğuş rahmetli Hilmi Topaloğlu için "Hay Bu Başıma Gelenler" parçasına canlı düet yaptılar. Stüdyoda duygusal anlar yaşandı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Şarkıcı Doğuş Her Şey Dahil'de - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement