Şarkıcı Gülben Ergen Kadın Buz Hokeycilerle Buluştu - Son Dakika
Güncel

Şarkıcı Gülben Ergen Kadın Buz Hokeycilerle Buluştu

Şarkıcı Gülben Ergen, Buz Hokeyi Kadınlar Ligi 2014-2015 sezonu Türkiye şampiyonu Narmanspor oyuncularıyla buluştu.

31.03.2016 15:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şarkıcı Gülben Ergen, Buz Hokeyi Kadınlar Ligi 2014-2015 sezonu Türkiye şampiyonu Narman spor oyuncularıyla buluştu.

Ergen, Palandöken Buz Hokeyi Salonu önünde gazetecilere yaptığı açıklamada, Narman'da kadınların buz hokeyinde Türkiye şampiyonu olduğunu duyduğunu söyledi.

Bu başarıyı duyurmak amacıyla kadın sporcularla röportaj yapmak için Erzurum'a geldiğini belirten Ergen, Erzurum kadınının gücünün bilinmesini istediğini dile getirdi.

"Kadının yaşamdaki mücadelesini çok önemsiyorum. Hele bu sporda olduğu zaman daha da önemsiyorum." ifadelerini kullanan Ergen, şunları kaydetti:

"Kadınlar bir şeyi başardığı zaman çığlık atmak istiyorum çünkü kadınların ne kadar çok şeyi başarabileceğini biliyorum. Ülkemizde terörün, kanın, haksızlığın artık en zirvesine ulaştığımız günlerde, kendi adıma, bir sanatçı olarak, iyiyi, umudu, güzel şeylerin de olduğunu duyurmak için kendimi vazifeli ilan ettim. Anneliğimle, yaşamdaki duruşumla bu benim için çok önemli."

Ergen, "Benim için memleketimde üşümek bir gurur. Daha da çok üşüyeyim. Kadınımız üşümüyorsa ben de onlar gibiyim. Burada spor yapan kadınların benden çok daha üstün niteliklere sahip olduklarını düşünüyorum, imkansızlıklar içinde bu başarıyı sağladıkları için." dedi.

Gülben Ergen, daha sonra Narmanspor Kadın Buz Hokeyi Takımı oyuncularıyla görüştü.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Şarkıcı Gülben Ergen Kadın Buz Hokeycilerle Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement