Şarkıcı Hatice'den Kıskançlık İtirafı - Son Dakika
Magazin

Şarkıcı Hatice'den Kıskançlık İtirafı

'Ben Bilmem Eşim Bilir' adlı yarışma programında klasikleşen, "Eşinizi deplasmana gönderir misiniz?" sorusuna Hatice'nin verdiği cevap tüm kıskançlığını ortaya serdi.

06.04.2015 14:25  Güncelleme: 14:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kanal D'nin, sunuculuğunu İlker Ayrık'ın yaptığı sevilen yarışma programı "Ben Bilmem Eşim Bilir"in bu akşam yayınlanacak olan ünlüler özel bölümünde Hatice – Ender Ataç, Esin – Ayhan Taş, Ceren – Emir Benderlioğlu, Nuran – İsmail Baki Tuncer çiftleri yarışacak.

"HİÇBİR YERE GÖNDERMEM"

Ben Bilmem Eşim Bilir'in klasiği olan 'deplasman sorusuna' ünlü hanımlar, verdikleri cevaplarla kıskançlıklarını ortaya serdi. Şarkıcı Hatice ise, çok kıskanç olduğunu dile getirerek şu sözleri ekledi:

"Ben onu bir gözümden diğer gözüme kıskanırım. Erkek milletine güvenmiyorum. Maç olur altından başka bir şey çıkar. Hiçbir yere göndermiyorum, o benim." dedi.

Şarkıcı Hatice\'den Kıskançlık İtirafı
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Magazin Şarkıcı Hatice'den Kıskançlık İtirafı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • Kewok: Bende olsam yollamam ne gerek var adamın yeri Karısının yanıdır. 2 0 Yanıtla
  • misafir 07: Hatice demekki ölen öldüğüyle kalıyor. . eşin rahmetli olduktan sonra hani ne oldu ağlamalar sızlamalar. çok seviyorum onu onun öleceğim dayanamıyorum diyordun neoldu. bi ara müziği bırakacaktı. . hareketi müzikleri bıraktı sılov şarkılara geçti baktı oda tutmayınca hareketli parçalara devam etti. . ey yalancı dünya demekki ölenle le ölünmez derlerdiya doğruymuş. hayat devam ediyor yani. . 1 0 Yanıtla

Advertisement