Şarkıcı Hatice'nin Pes Dedirten Kıskançlığı - Son Dakika
Komik - İlginç

Şarkıcı Hatice'nin Pes Dedirten Kıskançlığı

Konuk olduğu programda eşini çok kıskandığını belirten şarkıcı Hatice, "Ben onu bir gözümden diğer gözüme kıskanırım. Erkek milletine güvenmiyorum" dedi.

06.04.2015 15:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kanal D ekranlarında yayınlanan 'Ben Bilmem Eşim Bilir' yarışmasında bir klasik haline gelen deplasman sorusuna ünlü hanımlar, verdikleri cevaplarla kıskançlıklarını ortaya serecekler.

"ERKEK MİLLETİNE GÜVENMİYORUM"

Şarkıcı Hatice, çok kıskanç olduğunu şu sözlerle dile getirecek; "Ben onu bir gözümden diğer gözüme kıskanırım. Erkek milletine güvenmiyorum. Maç olur altından başka bir şey çıkar. Hiçbir yere göndermiyorum, o benim" dedi.

Yapısı gereği evcil olan ve sokağa çıkma konusunda üşengeç olan Emir Benderlioğlu için eşi Ceren Benderlioğlu ise gönül rahatlığıyla izin vereceğini söyledi.

Şarkıcı Hatice\'nin Pes Dedirten Kıskançlığı
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Komik - İlginç Şarkıcı Hatice'nin Pes Dedirten Kıskançlığı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (7)

  • sadece: bu kadın eskiden böyle değildi ilk kocasını kaybetti öyle oldu bence . . . 32 2 Yanıtla
  • Hoobbala: Insan sebek olunca tabi herseyi kiskanir 14 3 Yanıtla
  • Beyaz zenci: Estetiğine sağlık. 12 3 Yanıtla
  • Günay Yakuter: Abartma Allah askina o kadar da değil. Madem erkek milletine güven olmaz ne diye evlendin? 8 0 Yanıtla
  • Kewok: Ya bırakın şimdi gelip burda kıskanmam demeyin bende kıskanmam dedim ama seven insan kıskanıyo elinde olmadan Hatice'de Haklı bence yanındakine bakın 4 0 Yanıtla
  • CANSIN ECEYE CEVAP: BAYANMISIN BİLMİYORUM AMA KİMSE KİMSENİN YUVASINI YIKMAZ OLAN İKİ KİŞİNİN İSTEĞİ İLE OLUR EKEK VE KADIN BU İŞİ BERABER YAPIYORLAR KİMSEKİMSENİN ALNINA SİLAH DAYAMIŞOR SADECE HEMCİNSLERİNİ SUÇLAMAKTAN VAZGEÇ BENCE SUÇ VARSA TEK TARFLI OLMAZ BİR TEK KONU VAR EVLİ OLAN TARAF HER ZAMAN DAHA SUÇLUDUR CİNSİYETİ ÖNEMLİ DEĞİL ÇÜNKÜ DİĞER TARAF BEKAR KAYBEDECEĞİ BİRŞEY YOK SÖZ VERDİĞİ BİR HAYAT ARKADAŞI YOK ERKEK OLSUN KADIN OLSUN ÖNCE ADAM OLMALI ADAM OLAN ASLA YUVASINI YIKMAZ KİŞİ KENDİNDE BİLECEK YOK ERKEK MİLLETİNİ KADIN O HALE GETİRİRMİŞ GELMESİNLER EFENDİM GELMESİNLER AKILLAR BEYİNDEDİR AKILLARINI KULLANSINLAR RABBİM ÖBÜR TARAFTA MAZERET SEBEP SORMAYACAK YOK AÇIKTIDA BEN YAPTIM BEN BAKTIM DEME ŞANSI YOK KİMSENİN YAPMAYACAKTIN BEN AKIL VERDİM DİYECEK HERKES KENDİ YUVASINI KENDİ YIKAR KİMSE KİMSENİN YUVASINI YIKMAZ 2 0 Yanıtla
  • Kewok: Allah Aşkın'a Hatice kıskanmakta haksız degil adam bildigin taş Ama kıskanmaya karşıyım ya :) 2 0 Yanıtla

Advertisement