Şarkıcı Olmasını İstemediği Eşini 10 Yerinden Bıçakladı - Son Dakika
Yaşam

Şarkıcı Olmasını İstemediği Eşini 10 Yerinden Bıçakladı

Şarkıcı Olmasını İstemediği Eşini 10 Yerinden Bıçakladı

İzmir'in Karşıyaka ilçesinde, bir kişi, 3 yıl önce boşandığı Sevinç Tanyel'i şarkıcı olarak çalışmasını istemediği için 10 yerinden bıçaklayarak ağır yaraladı.

12.08.2015 11:10  Güncelleme: 11:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Saat 16.00 sıralarında, Örnekköy Semti Coşkun Şahin Sokak Sever Sitesi önünde meydana gelen olayda, 3 yıl önce ayrıldığı Sevinç Tanyel'in (31) oturduğu sitenin önüne gelen Y.Z.Y., eşinin otomobilin lastiklerini bıçakla kesti.

BIÇAKLA SALDIRDI

Y.Z.Y., saklanıp, Tanyel'in gelmesini bekledi. Bir süre sonra otomobiline binen Tanyel'in önünü kesen Y.Z.Y.'de otomobile binip, Tanyel ile tartıştı. Tartışmanın büyümesi üzerine Y.Z.Y., yanında getirdiği bıçakla Tanyel'e saldırdı.

Yaşanan boğuşmada Y.Z.Y.'de yaralanırken, Tanyel otomobilden inerek kaçmaya çalıştı. Tanyel'i yakalayan Y.Z.Y., bıçakla tekrar saldırdı. Olayı görenler durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine gelen sağlık ekiplerinin yaptığı müdahalenin ardından Sevinç Tanyel, ambulans ile Karşıyaka Devlet Hastanesi'ne, Y.Z.Y ise Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırdı.

HAYATA DÖNDÜ

Hastanede tedavi altına alınan ve kalbi duran Tanyel yapılan müdahaleyle hayata döndürüldü. Hayati tehlikesi devam eden 2 çocuk annesi Sevinç Tanyel'in 10 yerinden bıçakladığı belirtildi. Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde tedavisi yapılan Y.Z.Y.'nin eski eşinin bir müzikholde ses sanatçısı olarak çalışmasını istemediği için olayı gerçekleştirdiği iddia edildi. Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.


Son Dakika Yaşam Şarkıcı Olmasını İstemediği Eşini 10 Yerinden Bıçakladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (12)

  • Arda KILIÇ: Adam sonuna kadar haklı, kadın milleti haddini bilecek. 8 22 Yanıtla
    Hi: Aslı çıkalım mı kız 2 9
  • ferit.: Olurmu ama o kadin onun tapulu mali.sarkicilik nedemek.mal sahibinden izin almismi.. 4 5 Yanıtla
    Hi: Kadınsız yaşanmıyor bulmak lazım Pelin .~ 4 1 Ayrilmisya ne mali. Sensin malll: Tuba 2 1
  • maksimus: Yinemi izmir 4 3 Yanıtla
  • Türk kürt: Kimse kimsenin mali degil. 3 4 Yanıtla
  • bence: Beton kaziga oturmadan sarkici olunmuyor gurur meselesi var 3 2 Yanıtla
  • olga: Boşanmışlar. .bitmiş evlilik. .istediği kadar poz verir 3 1 Yanıtla
  • Adanali Zübeyir: Bu tip serefsizlere icerde gerekeni yapmalilar. Kadina gelince aslan kesilirler, adamina catunca kedi gimi pusarlar. Bunu bana verin anam beni niye dogurdun diye duvarlar dirmaladiyim ipneye 2 2 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement