Şarkıcı Yusuf Güney "Baba"ları Taklit Etti - Son Dakika
Güncel

Şarkıcı Yusuf Güney "Baba"ları Taklit Etti

Zeytinburnu Belediyesi, Zeytinburnu Kültür ve Sanat Merkezi'nde ünlü sanatçılarla müzikseverleri buluşturmaya devam ediyor.

23.12.2014 11:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

21 Aralık günü gerçekleşen Yusuf Güney konserinde salon tıklım tıklım doldu, dinleyiciler müziğe doydu.

Zeytinburnu Kültür ve Sanat Merkezi'nde sahne alan Yusuf Güney'in konserine Zeytinburnuluların ilgisi büyük oldu. Yaklaşık iki saat süren konser sırasında Yusuf Güney bilinen bütün şarkılarını seslendirdi. Rafet El Roman ile düet yaptığı "Seni Seviyorum" şarkısını seslendirmeden önce "Rafet abi de buradaymış" diyerek dinleyicileri heyecanlandıran Yusuf Güney, gece boyu salonda bulunan coşkulu kalabalıkla birlikte şarkı söyledi, esprili sohbetler etti.

Yusuf Güney gençlerin severek dinlediği "Aşki Virane" şarkısını ise müziğimizin "baba"ları olarak anılan İbrahim Tatlıses, Ferdi Tayfur, Orhan Gencebay ve merhum Müslüm Gürses'in ses tonlarını başarıyla taklit ederek seslendirdi. Dinleyiciler şarkıcının performansını alkışa boğdu.

Yusuf Güney konser sonunda, ilk kez Zeytinburnu'nda konser verdiğini, böyle güzel bir salon ve coşkulu kalabalık göreceğini hiç tahmin etmediğini söyleyerek Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın'a teşekkür etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Şarkıcı Yusuf Güney 'Baba'ları Taklit Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement