Şarkışla'da Alınacak Kış Tedbirleri Belirlendi - Son Dakika
Güncel

Şarkışla'da Alınacak Kış Tedbirleri Belirlendi

Şarkışla ilçesinde kış mevsiminde alınacak tedbirler belirlendi.

05.12.2016 17:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şarkışla ilçesinde kış mevsiminde alınacak tedbirler belirlendi.

Şarkışla Kaymakamı Akif Pektaş başkanlığında, Şarkışla Belediye Başkanı Ahmet Turgay Oğuz ve ilgili kurum temsilcilerinin katlımıyla kaymakamlık makamında yapılan toplantıda, ilçede yoğun geçen kış aylarında alınması gereken tedbirler ele alındı.

Kurumlardan koordineli çalışmasını isteyen Pektaş, kapalı köy yollarının açılması konusunda zaman zaman asılsız ihbarlar yapıldığına dikkati çekti.

Pektaş, bu açıdan gelen ihbarların iyi değerlendirilmesi gerektiğini belirterek, "Yapılan her ihbara gidilmeyecek, bu ihbarları teyit edeceğiz. Köyde bulunan muhtar, imam ve öğretmenlerle diyaloğa geçip, kapalı köy yollarıyla ilgili yapılan ihbarları teyit etmeliyiz. Kapalı köy yollarının açılması çalışmalarını oluşturduğumuz plan çerçevesinde aksatmadan sürdürmek istiyoruz." diye konuştu.

Pektaş, toplantıya ilişkin yaptığı açıklamada da kış döneminde trafik güvenliği, vatandaşların can ve mal güvenliklerinin en iyi şekilde sağlanması için çalışma yürüttüklerini belirterek, "İlçe genelinde kış şartlarının zor ve çetin geçtiğini biliyoruz. Halkın en güzel şekilde hizmet görmesi için elimizden geleni yapacağız." dedi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Şarkışla'da Alınacak Kış Tedbirleri Belirlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement