Şarkışla'da Anaokulu Açılışı - Son Dakika
Yerel

Şarkışla'da Anaokulu Açılışı

Ayşen Soyaslan ve Gülşen Tunakan kardeşlerin babaları adına yaptırdıkları 4 derslikli Çağdaş Yaşam Kenan Tunakan Anaokulu açıldı.

30.09.2014 13:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sivas'ın Şarkışla ilçesinde yapımı tamamlanan 4 derslikli Çağdaş Yaşam Kenan Tunakan Anaokulu, törenle açıldı.

Kaymakam Davut Gül,  Ayşen Soyaslan ve Gülşen Tunakan kardeşlerin babalarının adına yaptırdıkları anaokulunun açılışında yaptığı konuşmada, "Allah her ana babaya Gülşen hanım gibi, Ayten hanım gibi evlatlar nasip etsin" dedi.

Belediye Başkanı Ahmet Turgay da Şarkışla'ya kalıcı bir eser bırakan hayırsever kardeşlere teşekkür ettiğini söyledi.

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Genel Yazmanı Gülsün Kaya ise dernek üyesi hayırsever kardeşlere teşekkür ederek, dernek olarak Türkiye genelinde 750-800 anaokulunu donattıklarını belirtti.

Gülşen Tunakan da hayallerini gerçekleştirdikleri için çok mutlu olduğunu ifade ederek, "Babam eğitimi çok önemseyen bir insandı ve yaşadığı dönemde hep öğrencilere yardımcı olurdu. Eminim ki bugün burada yapılan okul onu çok mutlu etmiştir" diye konuştu. Tunakan, konuşması sırasında gözyaşlarına hakim olamadı.

Şehit Tuncer Çeliker Yatılı Bölge Ortaokulu öğrencilerinin seslendirdikleri türküler ve halk oyunları ekibinin gösterilerinin ardından anaokulunun açılışı yapıldı. - Sivas

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Şarkışla'da Anaokulu Açılışı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement