Şarkışla'dan Kısa Kısa - Son Dakika
Yerel

Şarkışla'dan Kısa Kısa

Şarkışla ilçesinde, Nene Hatun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesince "Bu Yardımda Senin de Tuzun Olsun" adlı gıda kampanyası düzenlendi.

24.03.2015 13:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şarkışla ilçesinde, Nene Hatun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesince "Bu Yardımda Senin de Tuzun Olsun" adlı gıda kampanyası düzenlendi.

Demokrasi ve İnsan Hakları Kulübünce, yardıma muhtaç öğrenciler için başlatılan kampanya kapsamında, içerisinde çok sayıda gıda malzemesinin bulunduğu yardım paketleri hazırlandı.

Rehber öğretmeni Hatice Satıcı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, paketleri öğretmen ve öğrencilerle birlikte hazırladıklarını söyledi.

Öğrencilere yardımlaşma ve paylaşma duygusunu kazandırmak amacıyla bu kampanyayı başlattıklarını dile getiren Satıcı, "Kampanyamız başarıyla amacına ulaşmıştır. Herkesi de bu duyarlılığa çağırarak örnek olmayı istiyoruz. Destek olan herkese, özellikle kampanyanın her etabında gönüllü olan okulumuz 11-B sınıfı öğrencilerine teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Satıcı, okulun kütüphanesinin zenginleştirilmesiyle ilgili çalışmalar da yaptıklarını belirterek, kütüphaneye cumhuriyetin 91. yılına özel 91 yeni kitap temin edildiğini aktardı.

Satıcı, öğrenci ve öğretmenlere okumadıkları kitapları kütüphaneye bağışlamaları için çağrıda bulundu.

- Sağır Mahallesine çöp konteyneri dağıtıldı

Şarkışla ilçesi Sağır Mahallesi muhtarı Salih Kekeç'in talebi üzerine, mahalleye 150 çöp konteyneri dağıtıldı.

Belediye başkanı Ahmet Turgay Oğuz, AA muhabirine yaptığı açıklamada Çevre ve Şehircilik Bakanlığınca temin edilen çöp konteynerlerini mahalleye dağıtımını gerçekleştirdiklerini söyledi.

Oğuz, "Hem mahallemiz temiz kalacak hem de temizlik işçilerimiz çöpleri daha kolay alacak" dedi.

Kekeç ise mahalle sakinlerinin istekleri doğrultusunda mahallenin temiz kalması için  başkandan çöp konteyneri istediklerini belirtti. Kekeç, Oğuz'a gösterdiği duyarlılıktan dolayı teşekkür etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Şarkışla'dan Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement