Saros Yelken Kupası Başladı - Son Dakika
Güncel

Saros Yelken Kupası Başladı

Saros Yelken Kupası Başladı

Saros Yelken Kupası 23 Haziran 2012 Cumartesi günü Erikli Sahili'nde başladı.

23.06.2012 14:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye Yelken Federasyonu Edirne İl Temsilciliği, Keşan Belediyesi ve Keşan Belediyesi Yelken ve Su Sporları Kulübü işbirliği ile gerçekleştirilen Saros Yelken Kupası 23 Haziran 2012 Cumartesi günü Erikli Sahili'nde başladı.

Saat 11.00'dee düzenlenen açılış törenine Keşan Kaymakamı Ahmet Narinoğly, Keşan Belediye Başkanı Mehmet Özcan, Keşan Belediye Başkan Yardımcısı Cemil Kılavuz, Tekirdağ Belediye Başkan Yardımcısı Sinan Çetiz, CHP Keşan İlçe Başkanı Ufuk Kanışkan, Mecidiye Belediye Başkanı Recep Çınar, Yenimuhacır Belediye Başkanı Recep Ordu, İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Yıldız, İlçe Jandarma Komutanı Engin Sakallıoğlu, Enez Liman Başkanı Mehmet Takar, TYF Edirne İl Temsilcisi Erdoğan Demir, TYF Tekirdağ İl Temsilcisi Şenol Birol Uzel, Tekirdağ Yelken Kulübü Başkanı Eren Cicioğlu, Çanakkale Yelken Kulübü Başkanı Zerrin Yüksel, Keşan Belediyesi Yelken ve Su Sporları Kulübü Başkanı Savaş Yapman, yönetim kurulu üyeleri Mustafa İşçimen, Ayşegül Arslan Aydın, Erdoğan Demir, Önder İnceoğlu ve Erdem Başak'da katıldılar.

Keşan Belediye Bandosu eşliğinde saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından Keşan Belediyesi Yelken ve Su Sporları Kulübü Başkanı Savaş Yapman, açış konuşmasını yaparak Keşan Belediyesi Yelken ve Su Sporları Kulübü'bün Mayıs 2011 tarihinde Keşan Belediye Başkanı Mehmet Özcan'ın katkılarıyla kurulduğunu belirterek "Kulüp olarak Saros Yelken Kupası bizim ilk organizasyonumuz. Kardeş kulüplerimiz Çanakkale ve Tekirdağ Yelken Kulüpleri bu yarışmamıza katıldılar. Kendilerine teşekkür ediyoruz. Umarım yarışlarda iki gün süresince sporcularımız güzel yarışlar çıkarırlar. Katılan tüm konuklara hoş geldiniz diyor ve teşekkür ediyorum"dedi.

Daha sonra konuşan Keşan Kaymakamı Ahmet Narinoğlu'da Keşan Belediyesi Yelken ve Su Sporları Kulübü'nün kurulmasının Saros Körfezi adına çok önemli olduğunu belirterek "Bu kulübün kurulmasında ve bu organizasyonun gerçekleşmesinde katkısı olanlara teşekkür ediyorum. Saros Körfezi dünyada kendi kendisini temzileyen 3 körfezden birisi. Suyun altı da suyun üstü de pırıl pırıl. Su altında da su üstünde de su sporları yapılıyor. Saros Yelken Kupası da bu nedenle çok önemşi bir kulüp konumuna geliyor. Kuzey Ege'de yer alan ve İstanbul'a en yakın Ege olan Saros Körfezi'nin güzellikleri çok önemli. Bu yarışımıza katılan kulüplerimize ve sporcularımıza teşekkür ediyor ve başarılar diliyorum" şeklinde konuştu.

Yarışta daha sonra Keşan Kaymakamı Ahmet Narinoğlu ve Keşan Belediye Başkanı Mehmet Özcan tarafından start verildi.

Yarışlar Optimist ve Lazer sınıflarında 17 sporcunun katlılımıyla gerçekleştiriliyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Saros Yelken Kupası Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement