Saruhanlı AK Parti'den Geleneksel İftar Yemeği - Son Dakika
Yerel

Saruhanlı AK Parti'den Geleneksel İftar Yemeği

Saruhanlı AK Parti\'den Geleneksel İftar Yemeği

AK Partili Saruhanlı Belediye Başkanı Hüseyin Yaralı, 10 Ağustos Pazar günü Cumhuriyet tarihinde bir ilk yaşanacağını belirterek, “Önceden vekillerin seçtiği Cumhurbaşkanını artık asiller seçecek.

14.07.2014 14:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Partili Saruhanlı Belediye Başkanı Hüseyin Yaralı, 10 Ağustos Pazar günü Cumhuriyet tarihinde bir ilk yaşanacağını belirterek, "Önceden vekillerin seçtiği Cumhurbaşkanını artık asiller seçecek." dedi.

AK Parti Saruhanlı İlçe Başkanlığı'nın geleneksel hale getirdiği iftar programı, bu yıl Belediye Sosyal Aktivite Merkezi içerisindeki havuz başında yapıldı. Yemeğe AK Parti Manisa Milletvekili Uğur Aydemir, Saruhanlı Belediye Başkanı Hüseyin Yaralı, AK Parti İl Başkanı Murat Baybatur, İlçe Başkanı Ahmet Gökmen, kadın ve gençlik kolları yönetimi, mahalle muhtarları, teşkilat mensupları ve vatandaşlar katıldı.

Programda Başkan Yaralı ve İlçe Başkanı Gökmen, davetlilerle yakından ilgilendi. Akşam ezanının okunmasıyla birlikte oruç açıldı. Başkan Yaralı, burada yaptığı konuşmada 11 ayın sultanı mübarek Ramazan ayının hayırlara vesile olmasını diledi. Konuşmasında 10 Ağustos Pazar günü yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçimlerine değinen Yaralı, bu seçimde Cumhuriyet tarihinde bir ilk yaşanacağını kaydetti. Türkiye'de Cumhurbaşkanı'nın ilk defa halk tarafından seçileceğini dile getiren Yaralı, "Bugün demokrasi açısında önemli bir noktadayız. Cumhur, ilk kez başkanını seçecek. Önceden vekillerin seçtiği Cumhurbaşkanını artık asiller seçecek. Bildiğimiz gibi önceki seçimlerde demokrasinin karşısına bir takım oyunlar ve senaryolar çıktı. Kimi zaman darbeler oldu, kimi zaman darbelerle göreve gelen yöneticiler oldu. Ancak bu kez söz halkta, halkımız en doğru kararı vererek halkın adamını Cumhurbaşkanı yapacaktır."

AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Gökmen ise içerisinde bin aydan daha hayırlı olan Kadir gecesinin bulunduğu Ramazan ayının tüm Müslüman alemine hayırlar getirmesini temenni ederek, İsrail'in zulmüne uğrayan Filistinlilerin kurtuluşa ermesini diledi. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Saruhanlı AK Parti'den Geleneksel İftar Yemeği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement