Saruhanlı Belediyesi 1. Futbol Şenliği Sona Erdi - Son Dakika
Yerel

Saruhanlı Belediyesi 1. Futbol Şenliği Sona Erdi

Saruhanlı Belediyesi 1. Futbol Şenliği Sona Erdi

Saruhanlı Belediyesi tarafından ilçe merkezi ve 5 mahallede açılan Yaz Futbol okullarında eğitim gören öğrencilere yönelik bu yıl ilk kez düzenlenen “Futbol Şenliği” kupa takdim töreni ile sona erdi.

08.09.2015 11:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Saruhanlı Belediyesi tarafından ilçe merkezi ve 5 mahallede açılan Yaz Futbol okullarında eğitim gören öğrencilere yönelik bu yıl ilk kez düzenlenen "Futbol Şenliği" kupa takdim töreni ile sona erdi.

Sosyal Aktivite Merkezi'ndeki halı sahada düzenlenen kapanış programına Belediye Başkanı Dr. Hüseyin Yaralı, Başkan Yardımcıları Mustafa Ercan Bilgiç ve İsmail Ceylan, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Sertan Demirel, Belediye Sportif Faaliyetler Sorumlusu Mutlu Çamlıyer de katıldı.

Bir hafta süren ve yaklaşık 500 futbolcunun forma giydiği turnuva final maçı ile sona erdi. Öğrenciler arasında dostluk ve kardeşliğin pekiştirilmesi amacıyla düzenlenen turnuvada "kazanan ve kaybeden" kriteri göz önüne alınmadan tüm takımlara kupa ve madalya verildi.

Belediye Başkanı Hüseyin Yaralı, kupa takdim töreninde yaptığı açıklamada, turnuvaya katılan tüm takım ve sporculara teşekkür ederek şunları söyledi:

" Manisa'da Büyükşehir Belediyesi kurulunca Saruhanlı ilçemizin mahallesi 8'den 50'ye çıktı. Sportif anlamda geçmiş yıllarda sadece ilçe merkezinde yapmış olduğumuz çalışmaları bu yazdan itibaren mahallelerimizde de düzenledik. Mütevelli, Koldere, Halitpaşa, İshakçelebi ve Hacırahmanlı mahallelerimizde yaz spor kursları açtık. Çocuklarımızdan ciddi bir talep geldi. Bizde hocalarımızı ve oralardaki sahalarımızı ayarladık. Böyle güzel bir ortamda çocuklarımız hem eğlendi, hem spor yaptı. Önümüzdeki süreçlerde bu çalışmalarımızı devam ettireceğiz."

Başkan Yaralı'nın konuşmasının ardından takımlara kupa ve madalyaları teslim edildi. Program toplu hatıra fotoğrafı çekilmesiyle sona erdi. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Saruhanlı Belediyesi 1. Futbol Şenliği Sona Erdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement