Saruhanlı Belediyesi Ek Binası Hizmete Girdi - Son Dakika
Yerel

Saruhanlı Belediyesi Ek Binası Hizmete Girdi

Saruhanlı Belediyesi Ek Binası Hizmete Girdi

Saruhanlı Belediyesi ek binası hizmete açıldı.

17.05.2016 12:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Saruhanlı Belediyesi ek binası hizmete açıldı. Binanın hizmete açılması sebebiyle belediye personeline yönelik pilav hayrı düzenlendi.

Belediye bahçesinde düzenlenen programa Belediye Başkanı Dr. Hüseyin Yaralı, başkan yardımcıları, meclis üyeleri ve belediye personeli katıldı.

Başkan Yaralı, burada yaptığı açıklamada, ek binanın hayırlı olmasını dileyerek, zabıta, muhasebe, emlak ve istimlak, destek hizmetleri müdürlüğü ile veteriner ve sağlık hizmetleri birimlerinin bu binada hizmet vereceğini söyledi.

Saruhanlı'ya güzel hizmetler kazandırmanın gayreti içinde olduklarını dile getiren Yaralı, Saruhanlı'da Belediye teşkilatının kuruluşunun 63. yılında öncü ve örnek bir belediyeyi oluşturmuş olmanın haklı gururu içerisinde olduklarını ifade ederek şöyle konuştu:

"Tüm hizmet ve projelerimizi, kamu kaynaklarını ekonomik, etkin ve verimli kullanarak hizmet alanımızda ihtiyaç duyulan tüm sorunların çözümü, isteklerin karşılanmasına yönelik sürdürüyoruz. İstikrarlı hizmetlerimiz Saruhanlı halkıyla aramızdaki güven bağını her gün daha da güçlendirmektedir. Kurumsal misyonumuzu, belediyenin bugünü değil Saruhanlı halkının yarınını düşünen vizyonla sürdürüyoruz. Bu vesile ile yapımını tamamlayıp hizmete açtığımız ek binamızın hayırlara vesile olmasını diliyorum." - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Saruhanlı Belediyesi Ek Binası Hizmete Girdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement